ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη στην όχθη του Πηνειού


Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον Πηνειό ποταμό το πτώμα ενός άνδρα τα στοιχεία του οποίου ήταν δύσκολο, χθες τουλάχιστον, να ταυτοποιηθούν.

Διερχόμενοι από τη γέφυρα της οδού Λαγού, στο ύψος της ΔΕΥΑΛ, ενημέρωσαν την ΕΛΑΣ για το πτώμα του άνδρα, η σορός του οποίου κατά το ήμισυ βρισκόταν εντός του ποταμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», δίπλα άψυχο σώμα βρέθηκαν φαρμακευτικά σκευάσματα αλλά και ένα μηχανάκι, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί πρόσφατα στην αστυνομία.

Λόγω της προχωρημένης σήψης μέχρι αργά χθες βράδυ δεν είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα, ενώ στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών του θανάτου, από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.


Πηγη: Ελευθερία

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια