ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Παπαστεργίου: "Οι ευχές όλων των τρικαλινών μαζί με τη Φένια Τζέλη στην Ολυμπιάδα"


Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στην τρικαλινή πρωταθλήτρια του Τάε Κβο Ντο, Φένια Τζέλη, για την πανάξια πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο κ. Παπαστεργίου τονίζει ότι «η πρόκριση της τρικαλινής πρωταθλήτριας αποδεικνύει πως η σκληρή δουλειά, μαζί με τη θέληση, τον προγραμματισμό και τη δύναμη ψυχής, φέρουν αποτελέσματα. Ο Δήμος μας στήριξε και στηρίζει τον αθλητισμό με κάθε τρόπο, ενώ πρόσφατα εγκαινιάσαμε και την αίθουσα “Βασίλης Βαργιάμης” για να ενισχύσουμε και το τάε κβο ντο».
Και συνεχίζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων: «Ενώνω τις ευχές μου με αυτές όλων των τρικαλινών, ώστε να δώσουμε δύναμη στην πρωταθλήτρια από το Μεγαλοχώρι, να αγωνιστεί και πάλι με το ίδιο πάθος για τα χρώματα της Ελλάδας, στη μακρινή χώρα του ανατέλλοντος ηλίου».

Η  19χρονη πρωταθλήτρια, αθλήτρια του ΣΟΑΤ,  στο προολυμπιακό τουρνουά της Σόφιας νίκησε και στον τρίτο της αγώνα την Ιρανή Kimia Alizadeh.


Το ελληνικό ταεκβοντό επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2012, έχοντας πανηγυρίσει πέντε Ολυμπιακά μετάλλια από το 1992.

Η Φένια Τζέλη ήταν «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων ήδη την έχει τιμήσει σε ειδική εκδήλωση στο Δημαρχείο, τον Οκτώβριο του 2018.



Όλη η Ενημέρωση από το Κέντρο της Ελλάδας στο www.iTHESSALY.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια