ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι έχει στην τσάντα της και γιατί δεν την αποχωρίζεται ποτέ;



Αν για κάτι δεν θα μπορούσαμε να παραπονεθούμε τον τελευταίο χρόνο είναι για τη διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα του Netflix σε σειρές και ταινίες. Ανάμεσα σε πολλά guilty pleasures, teen series και δράματα εποχής, κολλήσαμε αναπόφευκτα και με το The Crown, μια σειρά που δεν κέρδισε τυχαία τόσο μεγάλη απήχηση. Στην τελευταία σεζόν, με την άφιξη της Emma Corrin στον ρόλο της πρίγκιπισσας Νταϊάνα το ενδιαφέρον μας κορυφώθηκε, μέχρι φυσικά να δούμε την Olivia Colman να παίζει την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ, περιπλανώμενη στο Μπάκιγχαμ κρατώντας πάντα προσεκτικά… την τσάντα της.

Λογικά το γεγονός πως η βασίλισσα δεν αποχωρίζεται ποτέ την τσάντα της δεν θα σας είχε κινήσει το ενδιαφέρον νωρίτερα. Oι περισσότεροι άλλωστε τελειώνοντας το The Crown άρχισαν να ψάχνουν εμμονικά ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα και τη ζωή της, αλλά εμείς μείναμε να αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο η Αυτής Μεγαλειότητα έχει πάντα δίπλα της την τσάντα, ακόμα και όταν βρίσκεται μέσα στο παλάτι. Σίγουρα, η κομψότητα είναι κίνητρο ( ιστορία δείχνει πως η βασίλισσα τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην εταιρεία Launer, ένα brand με σημαντική ιστορία στη Βρετανία και εξίσου αγαπημένο από τη Margaret Thatcher), αλλά παρόλα αυτά τι θα μπορούσε να έχει μέσα;

Με λίγη έρευνα στο διαδίκτυο αποδεικνύεται πως η τσάντα έχει συμβολικό ρόλο και συγκεκριμένα χρησιμοποιείται από τη βασίλισσα ως σήμα στους ανθρώπους γύρω της, σφραγίζοντας τη στιγμή που θα θέλει να αποχωρίσει από ένα μέρος για να πάει σε κάποιο άλλο. Πιάνοντας την τσάντα, σημαίνει ότι πρέπει να φύγουν.

Παράλληλα, το άλλο «φλέγον ζήτημα», δηλαδή τι έχει μέσα η τσάντα, λύνεται από διάφορα σάιτ που αναφέρουν καθολικά  πως η βασίλισσα έχει πάντα μαζί της πούδρα, κραγιόν, μερικά χαρτομάντιλα, μέντες για την αναπνοή, γυαλιά οράσεως, ένα ημερολόγιο και ένα στυλό πένα – όλα αντικείμενα χρηστικά ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Σε όλες της πηγές βασικό κοινό στοιχείο ωστόσο είναι η κατάφαση πως η Ελισάβετ δεν θα πήγαινε πουθενά χωρίς την τσάντα της, πράγμα που αποδεικνύεται και από τη σειρά, που με επιμέλεια διατήρησε την περίεργη συνήθεια της βασίλισσας και μάλιστα έμεινε πιστή ακόμα και στο brand.


Πηγη: kathimerini.gr
ΧΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα νεότερα από την Showbiz στο www.GossipLIVE.eu


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια