ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Νέα διαγράμμιση σε 200 χλμ του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Την οδική ασφάλεια στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Παροχή υπηρεσιών για τη διαγράμμιση του οδικού δικτυού Π. Ε. Λάρισας έτους 2020-2021».

Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η διαγράμμιση με θερμοπλαστικό χρώμα του  επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας σε μήκος περίπου 200 χλμ, για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων αλλά και των πεζών.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Μετά την ολοκλήρωση της διαγράμμισης στο σύνολο του Εθνικού οδικού δικτύου, προχωράμε και στο επαρχιακό δίκτυο σε σημεία που έχουν επισημανθεί και  χρήζουν παρέμβασης. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους και τις Υπηρεσίες Τεχνικών Έργων βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Λάρισας. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, η ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας. Διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε καθημερινά πόρους για έργα ανθρώπινα, έργα χρήσιμα, έργα ουσίας».


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια