ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Κάλεσμα της επιτροπής αγώνα ΠΓΝΛ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου


Η επιτροπή αγώνα του ΠΓΝΛ  κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «συνεχίζει τη μάχη απέναντι στην απόφαση της Κυβέρνησης του υποχρεωτικού  εμβολιασμού  και της  ποινής  των υγειονομικών  σε αργία  και διαθεσιμότητα.

Αποτελεί ένα εξαιρετικά ανάλγητο μέτρο, στερούμενο παντελώς επιστημονικής τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητα του.

Η Πολιτεία οφείλει να σέβεται την διαφορετικότητα της άποψης ή τους φόβους που εκφράζονται από όλους εκείνους που αρνούνται τον εμβολιασμό, ως έκφραση του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της προσωπικότητας κάθε πολίτη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Δευτέρα 26 Ιουλίου  στις 10:00 πμ να παρευρεθούν μπροστά στην πύλη του Νοσοκομείου για να συζητηθούν  οι  εξελίξεις αλλά και να αποφασιστεί η πορεία που θα ακολουθηθεί από συνδικαλιστικής αλλά και από νομικής κάλυψης έναντι του μέτρου της διαθεσιμότητας και των επιπτώσεων αυτής.

Οι επιπτώσεις της  απόφασης αφορά όλους τους συναδέλφους καθώς και τους χρήστες υγείας.

Δεν λυγίσαμε όπως περίμεναν και ούτε θα λυγίσουμε. Για μας πλέον το ζήτημα δεν είναι τα εμβόλια. Ή αυτοί ή εμείς. Αν πέσουμε θα πέσουν όλοι. Αυτός άλλωστε ήταν πάντα ο στόχος τους. Να μας διχάζουν για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο»

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια