ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Μυστήριο με "χρυσή διάρρηξη" σε διαμέρισμα στον Βόλο - Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών



Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση κλοπής - μαμούθ στον Βόλο. Άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα που ανήκει σε επαγγελματία υγείας όταν απουσίαζε από το σπίτι και άρπαξαν ποσό που ξεπερνά τα 100.000 ευρώ. Το γεγονός όμως που περιπλέκει περισσότερο την υπόθεση που ήδη ερευνούν οι Αρχές, είναι το ότι στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Την καταγγελία για τη "χρυσή" κλοπή έκανε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είπε ότι όταν επέστρεψε σπίτι του και άνοιξε την πόρτα, αμέσως διαπίστωσε ότι κάτι είχε συμβεί. Το διαμέρισμα ήταν ανάστατο και το ποσό, που ο ίδιος είχε φυλαγμένο, είχε... κάνει φτερά. Οι δράστες δεν άρπαξαν τίποτα άλλο.

Οι αρχές ερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και ελέγχουν κάθε πτυχή, προκειμένου να εξακριβώσουν τι πραγματικά έχει συμβεί. Από την άλλη, αστυνομικοί δεν κρύβουν την έκπληξή τους, που στο σπίτι υπήρχαν τόσα χρήματα. Για τον λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης θα κληθεί να δώσει αναλυτική κατάθεση για το πώς και τι.

Επίσης στο πλαίσιο της έρευνας αστυνομικοί αναζητούν αν υπάρχουν κάμερες σε διπλανές πολυκατοικίες, αλλά και σε καταστήματα στα πλησιέστερα οικοδομικά τετράγωνα. Το οπτικό υλικό των καμερών μπορεί ενδεχομένως να φανεί χρήσιμο στην εξέλιξη των ερευνών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών συγκλίνουν στο ότι ο δράστης ή οι δράστες της μεγάλης κλοπής «χτύπησαν» τυχαία στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες. Δεν γνώριζαν, δηλαδή, ούτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, ούτε αν έχει χρήματα και μάλιστα τόσο μεγάλο ποσό στο σπίτι. Μάλιστα οι ίδιες πηγές έλεγαν στην εφημερίδα "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ" ότι ενδεχομένως να πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών, η οποία κινείται με συγκεκριμένη μεθοδολογία, δεν αφήνει πίσω της ίχνη, για αυτό και η κεντρική είσοδος του διαμερίσματος δεν έχει ίχνη παραβίασης.

Άλλα δύο πανομοιότυπα «χτυπήματα»

Στην εκτίμηση ότι πρόκειται για σπείρα αλλοδαπών οδηγεί και ακόμη μία παράμετρος. Τις τελευταίες μέρες στην Αστυνομία έχουν καταγγελθεί άλλες δύο πανομοιότυπες κλοπές σε διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, χωρίς όμως η λεία να ήταν μεγάλη. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι στη μία περίπτωση οι δράστες δεν βρήκαν τίποτα, ενώ στη δεύτερη φέρεται να άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή.


Πηγή: taxydromos.gr


Όλη η Ενημέρωση από το Κέντρο της Ελλάδας στο www.iTHESSALY.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια