ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Εγκαινιάστηκε ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Λαρισαίων, στην συνοικία της Ανθούπολης (ΦΩΤΟ)


Εγκαινιάστηκε ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Λαρισαίων, στην συνοικία της Ανθούπολης.  Πρόκειται για τον 27ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων, που αποτελεί στολίδι για την συνοικία και όλη την πόλη. 

Δικαιολογημένα, λοιπόν, τα χαμόγελα και οι χαρές των μικρών Λαρισαίων και των γονέων τους, αλλά και του προσωπικού της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών του Σταθμού. 

Στην τελετή των εγκαινίων ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης τόνισε ότι η Λάρισα είναι περήφανη για τη δουλειά που γίνεται, διαχρονικά απ όλες τις δημοτικές αρχές, για τη στήριξη των Παιδικών Σταθμών και για αυτό κάθε χρόνο οι οικογένειες εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο εξαιρετικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων. Ο δήμαρχος Λαρισαίων ευχαρίστησε επίσης τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και όλους όσοι εργάστηκαν για την ανέγερση του 27ου Παιδικού Σταθμού. 

Παρόντες ήταν ο σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης κ Ιερώνυμος,ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό  ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κ. Αγοραστός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Πινακάς,  η επικεφαλής  της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Ρ. Καραλαριώτου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας κ. Κατ. Καραγιώργου,  υπηρεσιακοί παράγοντες και κάτοικοι της συνοικίας. 

Η ανέγερση του παιδικού σταθμού χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και κόστισε 850.000 ευρώ περίπου.

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια