ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Λάρισα: Λουκέτο και πρόστιμο σε 3 καταστήματα για υπεράριθμους πελάτες


Στην σύλληψη 3 ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021, κατά την διάρκεια των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Λάρισας. 

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως τα καταστήματα, δύο καφέ-μπαρ και ένα κέντρο διασκέδασης, λειτουργούσαν με υπεράριθμους πελάτες και εκτός των συλλήψεων και στις 3 περιπτώσεις επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ - μπαρ) και να εξυπηρετεί στο εσωτερικό του -105- πελάτες, καθ’ υπέρβαση του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου των -47- πελατών, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ και η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -15- ημέρες, ενώ  βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο -300- ευρώ για μη ανάρτηση πινακίδας κανόνων λειτουργίας καταστήματος.  

Το ίδιο βράδυ, συνελήφθη, ένας ακόμη ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ - μπαρ) και να εξυπηρετεί στο εσωτερικό του -131- πελάτες, καθ’ υπέρβαση του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου των -38- πελατών, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ και η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -15- ημέρες, ενώ  βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο -300- ευρώ για μη ανάρτηση πινακίδας κανόνων λειτουργίας καταστήματος. 

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου στη Λάρισα, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κέντρο διασκέδασης) και να εξυπηρετεί στο εσωτερικό του -205- πελάτες, καθ’ υπέρβαση του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου των -100- πελατών, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού. 

Ο νόμιμος εκπρόσωπος του καταστήματος αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ και η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -15- ημέρες, καθώς και διοικητικό πρόστιμο -300- ευρώ για μη ανάρτηση πινακίδας κανόνων λειτουργίας καταστήματος.

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια