ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Το Οινοποιείο "ΝΤΟΥΓΚΟΣ" στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων


Κρασιά προσέφερε για τις ημέρες των Χριστουγέννων το οινοποιείο «Ντούγκος» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Την πρόσκληση για προσφορά κρασιών αποδέχτηκε άμεσα ο κος Ντούγκος Θάνος ο οποίος με μεγάλη ευχαρίστηση δέχτηκε να βοηθήσει ενόψει των εορτών.

Τα κρασιά παρέδωσε υπάλληλος του οινοποιείου στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κο Γαντζούδη Θεόδωρο ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά ενώ παράλληλα τόνισε ότι τέτοιες πράξεις θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση  και  για άλλες επιχειρήσεις.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020. και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια