ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Δήμος Λαρισαίων: Βραδινή ποδηλατάδα στο 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης


▪️ Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις


Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2022. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Μύλου του Παππά και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, ομιλίες και workshops.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας (#eyy2022), υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και της Unicef.

Εν όψει λοιπόν του Φεστιβάλ την Τετάρτη στις 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 21:15 το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας μαζί με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού οργανώνουν βραδινή ποδηλατάδα υπό το φως των αστεριών.

Εκείνη την ημέρα αφήνουμε τα αυτοκίνητά μας, παίρνουμε τα ποδήλατά μας και δίνουμε ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας όπου όλοι μαζί θα βάλουμε μπροστά τα πεντάλ μας κάνοντας την παρακάτω διαδρομή: 

(6 χλμ)

Κεντρική Πλατεία

Μανωλάκη

Γεωργιάδου

Αεροδρομίου

Ηρώων Πολυτεχνείου

Παπαναστασίου

Μανωλάκη

Μελετίου

Πολυκάρπου

Πλατεία Μητέρας – Φρούριο

Σημείο συνάντησης: 

Περίπτερο Φεστιβάλ | Κεντρική Πλατεία 


***Σας ενημερώνουμε ότι την ασφάλεια της διαδρομής θα καλύπτει η Τροχαία Λάρισας και εθελοντές υγειονομικών αποστολών για την ασφάλεια των ποδηλατών.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια