ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στηρίζει την καμπάνια του Δ. Λαρισαίων με τίτλο «Η ανακύκλωση είναι πράξη πολιτισμου»


Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στηρίζει την καμπάνια του Δ. Λαρισαίων

με τίτλο «Η ανακύκλωση είναι πράξη πολιτισμου»


Συνάντηση Απ. Καλογιάννη και αντιδημάρχων με τον Λαρισαίο τραγουδοποιό, ενόψει της έναρξης των καλοκαιρινών συναυλιών του από τη Λάρισα. 

Με τον γνωστό Λαρισαίο τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου συναντήθηκαν στο χώρο του Μύλου του Παππά, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και οι αντιδήμαρχοι Παν. Νταής και Παν. Σάπκας.

Ως; γνωστόν, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ξεκινά από την Λάρισα τις καλοκαιρινές του συναυλίες. Η συναυλία του Θανάση θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 11 Ιουνίου, στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά. Μαζί του θα είναι και η Μελίνα Κανά. 


Σημειώνεται ότι ο Λαρισαίος τραγουδοποιός, στηρίζει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Δήμου Λαρισαίων των πολιτών, με σύνθημα «Η ανακύκλωση, είναι πράξη πολιτισμού» που στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας και της χρησιμότητας της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας.

Ο Θανάσης, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι ο πολιτισμός στηρίζεται-κατά βάση-στην ανακύκλωση παλιότερων δημιουργιών, συμφωνεί: « η ανακύκλωση είναι πολιτισμός». Έτσι, με χαρά στηρίζει και προβάλλει την σχετική καμπάνια του Δήμου μας.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια