ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων στο Επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και της ΕΕΤΤΑ στη Θεσσαλονίκη


Την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10/6/22 πραγματοποιήθηκε το Επιμορφωτικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στη Θεσσαλονίκη για στελέχη Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας σε θέματα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Εθελοντισμού.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας των Δήμων Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Καβάλας, Παγγαίου και Βόλβης.


Οι εκπρόσωποι των Συμβουλίων έκαναν μια σύντομη παρουσίαση που αφορούσε τη δομή, τον τρόπο λειτουργίας και τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει και πρόκειται να υλοποιήσει το κάθε Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας. 

Στη συνέχεια οι νέοι συζήτησαν για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ενασχόληση με τα κοινά, καθώς και τις προκλήσεις και τους φόβους που πολλές φορές έχουν να αντιμετωπίσουν σε αυτό το "ταξίδι". 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και το έργο που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής παρουσίασε την πρώτη ημέρα του προγράμματος (Τετάρτη 9 Ιουνίου) ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Χατιλάρης και την επομένη (Πέμπτη 10 Ιουνίου) η Γραμματέας κ. Κυριακή Τσιαντού.

Υπεύθυνες για τον συντονισμό του προγράμματος ήταν οι κ. Γεωργία Γκόνου, Διευθύντρια Έρευνας Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθηση της ΕΕΤΑΑ και η κ. Έλλη Χριστούλα, Επιστημονική Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ σε θέματα Έρευνας και Εκπαίδευσης.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral by #MyWonderWall