ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

«Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής για παιδιά Ε' & ΣΤ' Δημοτικού στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας Κ. Μ. Κούμας»


Είσαι μαθητής ή μαθήτρια Ε΄ ή ΣΤ΄ Δημοτικού; 

Σου αρέσει να γράφεις; 

Θέλεις να  αξιοποιήσεις την φαντασία σου  και να δημιουργήσεις όμορφες ιστορίες ή ποιήματα; 

Εάν ναι, σε προσκαλούμε να έρθεις μαζί μας στο νέο πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής της Δημόσιας  Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας Κ. Μ. Κούμας, σ’ ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των γραμμάτων και της ελεύθερης έκφρασης που ξεκινάει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17: 30, για να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις άλλα παιδιά και να περάσεις το χρόνο σου δημιουργικά! Έλα μαζί μας, για να αφήσεις ελεύθερη την  φαντασία σου και να παίξεις με τις λέξεις!

Το μόνο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου είναι το ατομικό σου τετράδιο, το στυλό σου και τη καλή σου διάθεση!

Συνοδοιπόροι σου σ’ αυτό το διαφορετικό αλλά μαγευτικό ταξίδι της Δημιουργικής Γραφής, θα είναι η νηπιαγωγός-λογοτέχνης Ελένη Τζιγκούρα και ο φιλόλογος Πέτρος Κεχαγιόγλου. 

Το νέο πρόγραμμα είναι ένα παιχνίδι με στόχο την κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη και την  καλλιέργεια  της γλωσσικής  έκφρασης και της κριτικής σκέψης μέσα από τη λογοτεχνία και την ποίηση!  

Και μην ξεχαστείς! Το ραντεβού μας ανανεώνεται και για την 10η και 24η Οκτωβρίου την ίδια ώρα στην Βιβλιοθήκη! Για τις ημέρες του προγράμματος μέσα στον Νοέμβριο θα σε ενημερώσουμε με νέο Δελτίο Τύπου!  

Μη διστάσεις να μας πάρεις τηλέφωνο  στο 2410531973 για κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 12 παιδιά.

Καλό μας ταξίδι!


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια