ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: "Η Ελλάδα δεν είναι ίση με την Τουρκία"



Επιτέθηκε στους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι, είπε, θα λογοδοτήσουν

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την εμπρηστική του ρητορική προς την Ελλάδα, αυτή τη φορά σε  ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, όπου είπε ότι η Ελλάδα δεν είναι ίση με την Τουρκία.

«Η Ελλάδα δεν είναι ίση με εμάς. Οι Έλληνες θα λογοδοτήσουν» είπε ο Ερντογάν και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν θα σταματήσουν το σχέδιό μας να χτίσουμε μια ισχυρή Τουρκία». Στο παραλήρημά του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βλέπει «ξένες δυνάμεις που πυροδοτούν εντάσεις στους Έλληνες πολιτικούς» και τονίζει ότι «η Ελλάδα δεν είναι ίση με την Τουρκία ούτε οικονομικά ούτε στρατιωτικά ούτε πολιτικά».

Στην ομιλία του, ο Ερντογάν συνέχισε την εμπρηστική ρητορική, λέγοντας ότι «ενώ καταβάλλουμε ειλικρινείς προσπάθειες για να τερματίσουμε τις εντάσεις, η Ελλάδα συνεχίζει την πολιτική της που “μυρίζει” προκλήσεις και προβοκάτσια».

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όσοι στρέφουν τους Έλληνες πολιτικούς εναντίον μας, το κάνουν μόνο και μόνο για να αποτρέψουν το μεγάλο και ισχυρό πρόγραμμα της Τουρκίας, αποσπώντας την προσοχή της χώρας μας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος και θυμήθηκε πάλι την Τριπολιτσά.

«Οι Έλληνες πολιτικοί και όσοι χρησιμοποιούν τον ελληνικό λαό παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι και σύντομα θα λογοδοτήσουν. Σύντομα θα πρέπει να δώσουν λογαριασμό στους δικούς τους ανθρώπους. «Αυτοί που γιόρτασαν τη σφαγή της Τριπολιτσάς, δεν έχουν λογοδοτήσει ακόμη στην ιστορία».


Πηγή: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια