ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Λάρισα: Κρατούμενοι γονείς που μηνύθηκαν από τις κόρες τους για ενδοοικογενειακή βία


Σήμερα συνεδριάζει το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας

Κρατούμενοι θα παραμείνουν δύο γονείς που μηνύθηκαν από τις κόρες τους για ενδοοικογενειακή βία, έως σήμερα που το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας θα επαναλάβει τη συνεδρίασή του.

Όπως αναφέρει το eleftheria.gr, ο 53χρονος πατέρας και η 53χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν έπειτα από νέα καταγγελία που έκαναν στην ΕΛ.ΑΣ. οι δύο κόρες τους, 24 και 18 ετών, αφού ο πατέρας φέρεται να προκάλεσε απλή σωματική βλάβη χτυπώντας στο χέρι την κόρη του και η σύζυγός του να τις εξύβρισε.

Πρόκειται για την ίδια οικογένεια εκπαιδευτικών, η οποία οδηγήθηκε ξανά προχθές στο Αυτόφωρο, έπειτα από μήνυση των δύο κοριτσιών. Η 53χρονη μητέρα συνελήφθη, επειδή κλείδωσε τις κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς «συνετισμό», γιατί δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της.

Μετά τη νέα μήνυση, πατέρας και μητέρα οδηγήθηκαν ξανά κατηγορούμενοι στο Αυτόφωρο, με τη δίκη να αναβάλλεται μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, προκειμένου να προσκομισθεί στο Δικαστήριο η ιατροδικαστική έκθεση.

Με δεδομένη την πρόσφατη καταδίκη της μητέρας και με αφορμή το κλίμα έντασης στο σπίτι, το δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνουν κρατούμενοι οι γονείς, ενώ την επιμέλεια των δύο ανήλικων κοριτσιών, ανέλαβε προσωρινά η 24χρονη και μεγαλύτερη αδελφή, των τριών κοριτσιών της οικογένειας.


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια