ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Προσφορά από το κατάστημα Calze -Calze στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων


Είδη ρουχισμού  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε το κατάστημα Calze-Calze με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα είδη παρέδωσε  η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κα Άννα Πανάγια  η οποία επεσήμανε  ότι με την προσφορά αυτή θέλει να συμβάλλει στην  προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και διαφημίσεων κος Μιχάλης Αναστασίου  και ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος  Θοδωρής Γαντζούδης οι οποίοι  ενημέρωσαν για τον τρόπο  λειτουργίας της Δομής , ενώ παράλληλα  ευχαρίστησαν την ιδιοκτήτρια  για την προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς). 


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια