ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Προσφορά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δημου Λαρισαίων


Ρούχα και φάρμακα παρέδωσαν τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων   με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα είδη παρέδωσαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Δ. κος  Ξανθόπουλος Ιωάννης καθώς και τα μέλη της Ομάδας  κ.κ. Λαμπρονίκου Ροδόπη και Γιάσλα Αικατερίνη  οι οποίοι επεσήμαναν ότι με την πρωτοβουλία αυτή θέλουν να στηρίξουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε δικτύωση συνεργασίας κατά τη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν ότι θα υπάρξουν και άλλες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβαν τα στελέχη της Δομής οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την προσφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876   και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11(εντός της στοάς).


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια