ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΣΘΕΒ - «Αγροδιατροφή: Προκλήσεις & Τάσεις. Η Καινοτομία ως προϋπόθεση για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων και εξαγωγών»


Όλες οι προκλήσεις, οι τάσεις, και η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων και των εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα σε διαδικτυακό εργαστήρι


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, με την υποστήριξη της ΕΥ Ελλάδος, διοργανώνουν διαδικτυακό workshop με θέμα: «Αγροδιατροφή: Προκλήσεις & Τάσεις. Η Καινοτομία ως προϋπόθεση για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων και εξαγωγών» τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, ώρες 13:00 – 14:30 μέσω της πλατφόρμας zoom.

Η αγροδιατροφή αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της Ελληνικής οικονομίας με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ και στην απασχόληση. Προκειμένου τα ελληνικά προϊόντα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των αγορών, ο αγροδιατροφικός τομέας πρέπει να μετασχηματιστεί στο σύνολό του ώστε να δημιουργήσει συνθήκες ικανές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Πολύτιμος σύμμαχος προς αυτή την κατεύθυνση είναι η καινοτομία και ο βαθμός στον οποίο θα μπορέσει ο αγροδιατροφικός τομέας να την ενσωματώσει.

Στόχος του διαδικτυακού workshop είναι οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η αγροδιατροφή στην Ελλάδα καθώς και για τις απαραίτητες προϋποθέσεις και εργαλεία για τη σύνδεση της καινοτομίας με την αγροδιατροφή με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων.  Επιπλέον, να πληροφορηθούν για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για έρευνα και καινοτομία αλλά και να παρουσιαστούν καλές πρακτικές εταιριών όπου οι εκπρόσωποί τους θα μεταφέρουν την εμπειρία τους προκειμένου να δημιουργούνται προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

H συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδιος κ. Χρήστος Τσιτόπουλος,  τηλ. 2410555507, e-mail: sthev@sthev.gr). 


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια