ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Λάρισα: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την AGROTHESSALY


  • Θα διεξαχθεί από τις 2 εως τις 5 Μαρτίου στην Σκεπαστή της Νεάπολης

  • Ημερίδα για ην ζωική παραγωγή αύριο στην Ελασσόνα 


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην σκεπαστή αγορά της Νεάπολης για τη διοργάνωση της AGROTHESSALY, της Πανελλήνιας έκθεσης για την Γεωργία και την  Κτηνοτροφία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 εως τις 5 Μαρτίου και διοργανώνεται από το Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ HELEXPO 


Ως γνωστόν, η AGROTHESSALY, επανέρχεται στη Λάρισα μετά τη διακοπή της διοργάνωσης λόγω πανδημίας, ενώ υπενθυμίζεται πως διεξήχθη το 2017 και το 2019 πριν ενώ αποτελεί συνέχεια της Πανελλήνιας Γεωργικής, Κτηνοτροφικής και Περιβαλλοντικής Έκθεσης Λάρισας, που διεξάγονταν μέχρι το 2015.

Σημειώνεται πως οι δυο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με επιτυχία με τα εμπειρα από τέτοιες διοργανώσεις στελέχη της ΔΕΘ HELEXPO, να την χαρακτηρίζουν ως την μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή διοργάνωση καταγράφεται  έντονο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις του κλάδου, όπως σημειώνουν και οι δυο σημαντικότεροι φορείς του κλάδου και ειδικότερα ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (Σ.Ε.Α.Μ.) και η Ένωση Κατασκευαστών  Γεωργικών Μηχανημάτων (Ε.ΚΑ.ΓΕ.Μ.).

Σημειώνεται ότι αυξημένη αναμένεται να είναι η συμμετοχή και επιχειρήσεων της Λάρισας. 


Ημερίδα για την ζωική παραγωγή  στην Ελασσόνα

Στο πλαίσιο της AGROTHESSALY, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες σχετικά με το πρωτογενή τομέα,  στις έδρες των Δήμων του νομού. 

Η αρχή γίνεται από την Ελασσόνα,  ο Δήμος Λαρισαίων, ο Δήμος Ελασσόνας και η ΔΕΘ HELEXPO διοργανώνουν αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μμ, στο Δημαρχείο (αίθουσα ΔΣ) ημερίδα με θέμα «Καινοτόμες εφαρμογές στη ζωική παραγωγή για εξασφάλιση βιωσιμότητας και κερδοφορίας των εκτροφέων», με εισηγητή τον καθηγητή Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ κ. Γεώργιο Αρσένο. 



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια