ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Δ. Λαρισαίων: Έκοψαν πίτας οι γυναίκες του προγράμματος "Άθληση και Γυναίκα"


  • Περισσότερες από 800 γυναίκες μετέχουν φέτος στο πρόγραμμα 


Οι γυναίκες του προγράμματος ¨Άθληση και Γυναίκα¨ της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. του Δήμου Λαρισαίων με την συνοδεία των καθηγητών των τμημάτων τους , έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε συνδυασμό με μια μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Πλαστήρα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής είχε ως εξής,  επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κορώνης, περπάτημα στο Φράγμα του Ταυρωπού και φαγητό και κοπή πίτας στο Kazarma Lake Resort & Spa


Περισσότερες από 200 γυναίκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έδωσαν το παρόν και συνέβαλαν στην πλήρη επιτυχία της διοργάνωσης. Ο καιρός δεν προκάλεσε προβλήματα ¨χάλασε¨, αντιθέτως προκάλεσε όμορφες στιγμές στο χιονισμένο τοπίο και όλοι μαζί αντάλλανε ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και άθληση. 


Οι 4 τυχερές που βρήκαν το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή  με αθλητικό περιεχόμενο ήταν οι κ. Σερέτη Πόπη (τμήμα ΑΤΑ), Λιόκου Ελένη (τμήμα Αγ.Νικολάου), Μέρα Ελπίδα (τμήμα Αγ.Γεωργίου), Λακμέτα Βάσω (τμήμα Αγ.Αντωνίου).


Το πρόγραμμα ¨΄Αθληση και Γυναίκα¨ υλοποιείται χρόνια σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας, Γιάννουλη , Φαλάνη, Τερψιθέα, Κοιλάδα,   με απόλυτη επιτυχία και αυτό φαίνεται από την συμμετοχή των αθλούμενων γυναικών που ξεπερνά τις 800 και από την άψογη εφαρμογή του προγράμματος.


Η ΔΗΚΕΛ του Δήμου Λαρισαίων εκφράζει τις ευχαριστίες της σε ολες τις γυναίκες που μετέχουν στο πρόγραμμα για την μεγάλη συμμετοχή και της εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα.  


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια