ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λάρισας


Τρόφιμα και είδη ρουχισμού  συγκέντρωσε και προσέφερε η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στα πλαίσια Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

Τα είδη προσέφεραν ο γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κος Μαλάκος Γιάννης καθώς και τα μέλη της , ενώ από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος   Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης  ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, και στην οδό Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Viral by #MyWonderWall