ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Συνάντηση Απ. Καλογιάννη με εκπροσώπους εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς



  • Και στήριξη από τον δήμαρχο στα αιτήματα της αυριανής στάσης εργασίας 


Με εκπροσώπους των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. 


Στη συνάντηση οι συνδικαλιστές και ειδικότερα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μανώλης Μπεμπένης, το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ κ. Ανδρέας Δαβαλάς (Γενικός Σύμβουλος της ΟΤΟΕ) και ο πρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων πρώην Γενικής κ. Θεοφάνης Πολύζος, ενημέρωσαν τον δήμαρχο Λαρισαίων για τη στάση εργασίας που πραγματοποιούν αύριο Τρίτη (από 7:45 π.μ εως 11:45 π.μ.)οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς στα υποκαταστήματα της Λάρισα με αφορμή τη συζήτηση της εργατικής διαφοράς στην Επιθεώρηση Εργασίας και με αίτημα την άμεση τοποθέτηση των εργαζομένων που βρίσκονται σε αναγκαστική άδεια, σε θέσεις εργασίας εντός του νομού.


Ο κ. Καλογιάννης, εξέφρασε τη στήριξή του στον αγώνα  των εργαζομένων στην Τράπεζα και υπενθύμισε ότι το Δημοτικού Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, το καλοκαίρι του 2021  έχει εκδώσει ψήφισμα κατά της συρρίκνωσης των καταστημάτων της τράπεζας. 


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια