ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η «Ολυμπος» στηρίζει το Larissa Cycling Forum και τη βιώσιμη κινητικότητα στη Λάρισα



  • Συνάντηση Απ. Καλογιάννη με την κα. Ζ. Σαράντη και στελέχη της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ»

  • Ποδηλατοστάσια και προσφορές χυμών και αναψυκτικών στο πλαίσιο των συνεδρίου και στις μηνιαίες ποδηλατάδες από τη γνωστή εταιρεία


Το 1st Larissa Cycling forum που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα από 1 έως 3 Ιουνίου, με διοργανωτές το Δήμο Λαρισαίων και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στηρίζουν τα «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.»

 

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης είχε το πρωί της Πέμπτης, συνάντηση με το μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας κα. Ζωή Σαράντη και τα στελέχη κα Δήμητρα Τριανταφύλλου και κ. Κώστα Τόλη.

 

Η κα. Σαράντη, συνεχάρη το Δήμο Λαρισαίων για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης και ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία με χαρά συμβάλουν με τα σήματα τους «ΟΛΥΜΠΟΣ» και «ΚΛΙΑΦΑ» στην πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης που προωθεί ο Δήμος με την χρήση ποδηλάτου στον αστικό ιστό της Λάρισας.


Ειδικότερα, η εταιρεία θα προσφέρει προϊόντα της στις υπαίθριες δράσεις του συνεδρίου και στο coffee break, ενώ σημαντική θα είναι η συμβολή της και στη διοργάνωση των ποδηλατάδων που πραγματοποιεί η ΔΗΚΕΛ  κάθε μήνα με την χορήγηση δώρων σε κάθε ποδηλατάδα και ειδικότερα ενός ποδηλάτου και ποδηλατικού εξοπλισμού (κράνη, επιγονατίδες, φωτάκια), ενώ στο τέλος κάθε διαδρομής θα προσφέρει χυμούς ή αναψυκτικά .

 

Η στήριξη των  Ελληνικών Γαλακτοκομείων Α.Ε. στην προσπάθεια της Λάρισας για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, θα εμπλουτιστεί και με τη ανάληψη κόστους εγκατάστασης ποδηλατοστάσιων σε σχολεία και άλλα σημεία αλλά και ενός απλού σταθμού εξυπηρέτησης ποδηλάτων.

 

Ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στην κ. Σαράντη και τα στελέχη της εταιρείας για την πολύτιμη προσφορά τους και κυρίως για την στήριξη στην προσπάθεια της Λάρισας για την προώθηση των ήπιων μορφών μετακίνησης και κυρίως του ποδηλάτου.

 

Στη συνάντηση παρέστη και ο διευθυντής του γραφείου του Δημάρχου κ. Περικλής Καμάρης.   


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια