ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Στηρίζει Run for Autism και 9ο Zumbathon ο Δήμος Λαρισαίων



  • Κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αύριο Κυριακή στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού

Τις εκδηλώσεις Run for Autism και 9ο Zumbαthon που πραγματοποιούνται αύριο Κυριακή 2 Απριλίου υποστηρίζει ενεργά και ο Δήμος Λαρισαίων, καλώντας παράλληλα και τους πολίτες να στηρίξουν τις δυο πρωτοβουλίες που είναι αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Αρχικά στις 11:00 και στις 11:30  το πρωί θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Α’ Αρχαίο Θέατρο οι εκκίνηση των αγώνων  Run for Autism (Αγώνας Δρόμου Παιδιών 400 μέτρων (Γέφυρα Πηνειού- Αρχαίο Θέατρο) και Αγώνας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών 5000 μέτρων (Αρχαίο Θέατρο – κοίτη Πηνειού – Αρχαίο Θέατρο) Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά ενός μικρού λεωφορείου 9 θέσεων, που θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης ωφελούμενων των δομών του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, (Κέντρο Ημέρας «ΧAΡΑ Ι» και Οικοτροφείο «Ελευθερία»).


Στις 12 το μεσημέρι είναι η προγραμματισμένη η έναρξη του 9ο Zumbathon στο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Εικοσι (20) Zumba εκπαιδευτές έρχονται απ όλη την Ελλάδα ,στην πόλη μας,για να συνεισφέρουν, στην υλοποίηση των σκοπών της εκδήλωσης, για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Λάρισας. 

Πρόκειται για μία εκδήλωση, θεσμό για την πόλη μας, με χορό, μουσική, άσκηση και ψυχαγωγία, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε ολο τον κόσμο,δίνοντας την δυνατότητα,  σε οποιον το επιθυμει να συμμετέχει ενεργά.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια