ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Επιμελητήριο Λάρισας: Πρόσκληση στην Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών Προϊόντων Eco Living Scandinavia στο Malmo της ΣουηδίαςΠρόσκληση στην Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών Προϊόντων Eco Living Scandinavia  στο Malmo της Σουηδίας στις 15-16 Νοεμβρίου 2023Αγαπητό μέλος μας,

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στην έκθεση τροφίμων Nordic Organic Food Fair που θα πραγματοποιηθεί 15 – 16 Νοεμβρίου στο Μάλμε της Σουηδίας και το οποίο θα επιδοτήσει με ποσοστό 66% από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας  

Στην πρότασή της RECO EXPORTS παρουσιάζεται η συμμετοχή των επιχειρήσεων με αυτόνομο σταντ 4 τ.μ. και/ή 8 τ.μ, το αρχικό κόστος, το ποσό που αναλογεί στο Επιμελητήριο και την Περιφέρεια και το τελικό κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη.

OΙ ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους και τα τ.μ. που επιθυμούν να λάβουν το αργότερο μέχρι 30-6-2023.

(Πληροφορίες, κόστος και δήλωση συμμετοχής θα τα βρείτε στην καρτέλα Ενημέρωση 🡪 Εκθέσεις στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας)
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια