ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη η συμμετοχή στις κάλπες
Σε εξέλιξη είναι από τις 08:00 το πρωί οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου. Μέλη του κόμματος και όσοι θέλουν να γίνουν μέλη προσέρχονται στις κάλπες που έχουν στηθεί σε 570 κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, 55.000 μέλη έχουν προσέλθει για να ψηφίσουν. Εξ αυτών 11.000 – μεγάλο ποσοστό- είναι εκείνοι που θέλησαν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί, ενώ οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι γύρω στις 10 το βράδυ θα υπάρξει ένα ασφαλές αποτέλεσμα και μπορεί στις 11 το βράδυ να γνωρίζουμε τον νέο ή την νέα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ (αν έχουμε αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή) ή αν θα πάμε σε δεύτερο γύρο και ποιοι θα είναι οι μονομάχοι.

Σβίγκου: Μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα – Ψηφίζουμε για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ
«Μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», αναφέρει η γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Ψηφίζουμε για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ψηφίζουμε για να δυναμώσουμε τη φωνή του προοδευτικού κόσμου. Ψηφίζουμε για τη μεγάλη κυβερνώσα Αριστερά», τονίζει η κυρία Σβίγκου.


Πηγή: enikos.gr


Εκρηκτική Ενημέρωση από την Ελλάδα και τον Κόσμο από την www.PressBOMB.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια