ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Προσφορά από το Ίδρυμα Χατζηγάκη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΛαρισαίωνΤρόφιμα και είδη  πρώτης ανάγκης προσέφερε το  Ίδρυμα Χατζηγάκη   στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών.


Τα είδη παρέδωσαν η Γενική γραμματέας, Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη, μαζί με τον Πέτρο Χατζηγάκη, επίτιμο μέλος του Ιδρύματος, και την Υπεύθυνη Προγραμμάτων, Αντωνία Ξιφαρά, οι οποίοι τόνισαν ότι  «Οι συνεχείς δυσμενείς εξελίξεις στην Θεσσαλία, κάνουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας στις πληγείσες περιοχές να διογκώνονται. Το Ίδρυμα Χατζηγάκη συνεχίζει την εκστρατεία υποστήριξης των πλημμυροπαθών επισκέπτοντας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων».

Τα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γαντζούδης Θεόδωρος  o οποίος τους ξενάγησε στο χώρο της Δομής , ενημέρωσε για το ρόλο και το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς έχει  επωμιστεί και τις οικογένειες αυτές των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας και τους ευχαρίστησε για την προσφορά.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια  Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια