ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το βίντεο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της σχέσης του Μητροπολίτη με την γνωστή τρανσέξουαλ !!! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το βίντεο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της σχέσης του Μητροπολίτη με την γνωστή τρανσέξουαλ !!! (ΦΩΤΟ-VIDEO) {featured}



Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω των μπαράζ πρωτοσέλιδων δημοσιευμάτων αναφορικά με το σκάνδαλο "μεγατόνων" της σχέσης Μητροπολίτη με γνωστή τρανσέξουαλ (Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα). Τα ρεπορτάζ βασίζονται, τόσο σε δηλώσεις της ίδιας της Αφροδίτης Κωνσταντίνου, η οποία δηλώνει ότι είχε σχέση με τον ιερωμένο, όσο και σε φωτογραφικό υλικό. Σήμερα δημοσιοποιήθηκε από την ίδια και σχετικό βίντεο.


Η αποκάλυψη του θέματος έσκασε σαν "βόμβα" στους κόλπους της Εκκλησίας όπου επικρατεί ήδη αναταραχή. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η τρανσέξουαλ λέει ότι είχε αποκαλύψει στον ιεράρχη τα πάντα για τη ζωή της και το αμαρτωλό παρελθόν της.


Σύμφωνα με την ίδια, ο Μητροπολίτης επιδόθηκε σε έναν αγώνα για να την κατακτήσει. Ήταν σίγουρος ότι λόγω του σοβαρού και υπεράνω υποψίας προφίλ του δεν θα υποψιαζόταν κανείς τις κρυφές συναντήσεις τους. Ακόμα και στις περιπτώσεις κατά τις οποίες καλούσε τον παράνομο δεσμό του στους ναούς όπου ιερουργούσε κανείς δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, αν και υπάρχουν φωτογραφίες που τους απεικονίζουν αρκετά κοντά τον έναν με τον άλλο.


Ενδιαφέρον έχει ότι η ίδια ανέβασε λίγο πριν δημοσιοποιηθεί το θέμα, στις 15 Φεβρουαρίου, στο youtube ένα βίντεο με φωτογραφίες της καθώς και φωτογραφίες ενός Μητροπολίτη, αφήνοντας να αιωρείται ότι με αυτόν έχει τον ερωτικό δεσμό...


Δείτε το εδώ...



Επίσης την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, παραμονή του πρώτου δημοσιεύματος στην εφημερίδα Espresso, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο facebook:

Όλοι αυτοι οι Φαρισαίοι υποκριτές είναι έτοιμοι για να με σταυρώσουν............ Είμαι έτοιμη να πέσω στην πυρά για χάρη τής αλήθειας......ετοιμη για αφορισμούς και αναθέματα από ορθόδοξους ταλιμπάνηδες φανατικούς..... Για κοίτα ρε.... Για κοίτα κάτι αναμάρτητοι που συνωστίζονται για να με λιθοβολήσουν πρώτοι.......... Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθον βαλέτω.... Οποίος νίκησε τον εαυτό του δεν φοβάται. τίποτα... (εκείνος που διαβάζεί, ας καταλαβαίνει)..... Είπα και ελάλησα........ Καλημέρα ψυχές μου..



Μάλιστα, η εφημερίδα Espresso αναφέρει ότι μετά τις αποκαλύψεις «έχασαν τον ύπνο τους» οι ιεράρχες και φιλοξενεί τις εξιστορήσεις της Αφροδίτης για το πώς γνώρισε τον Μητροπολίτη και για το πώς έφτασαν να έχουν ερωτική σχέση.


Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας, ανάγκασαν την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας, να εκδώσει την Πέμπτη, επίσημη ανακοίνωση και να στείλει εξώδικο στην εφημερίδα Espresso στην οποία αναφέρει ότι ο εν λόγω αρχιερέας δεν έχει σχέση με την Ελλαδική Εκκλησία.


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο ρασοφόρος, για τον οποίον αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» (19 έως 22.3.2018) ότι εμπλέκεται σε ερωτική σχέση, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες, ουδεμία σχέση έχει με οποιονδήποτε (εν ενεργεία ή εφησυχάζοντα) Μητροπολίτη ή Επίσκοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος.»

Η ανακοίνωση της Ιεραρχίας έρχεται στον απόηχο της αθώωσης του Μητροπολίτη Αμβροσίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου για την κατηγορία της δημόσιας υποκίνησης σε βία ή μίσος με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, για τα όσα είχε γράψει κατά των ομοφυλόφιλων.



*** Βεβαίως ο εν λόγω "ιεράρχης" δεν είναι της Ελλαδικής Εκκλησίας, αλλά... δεν γνωρίζουμε πόσους ενδιαφέρει αυτό το γεγονός... μήπως είναι είναι άλλου δόγματος με διαφορετικά πιστεύω ???



Ποια είναι η Αφροδίτη Κωνσταντίνου



Η Αφροδίτη Κωνσταντίνου είναι γνωστή τρανσέξουαλ η οποία έχει εμφανιστεί παλαιότερα και στην τηλεόραση. 


Δείτε την εδώ σε παλαιότερη εμφάνισή της στην τηλεόραση:






Ποιος ο Μητροπολίτης στον οποίο αναφέρεται



Ο εν λόγω Μητροπολίτης, σύμφωνα με την Αφροδίτη Κωνσταντίνου, είναι ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ἡσύχιος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (που όπως φαίνεται μόνο "ησύχιος" δεν είναι...).

Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ἡσύχιος (κατά κόσμον Ἡλίας) Κοντογιάννης, ἐγεννήθη τῷ 1944 ἐν Ἀχαρναῖς Ἀττικῆς. Εἰς Ἱεροσόλυμα ἀφίκετο τῇ 20ῃ/10/1958. Ἀπεφοίτησε τῆς Πατριαρχικῆς Σχολῆς τῷ 1962.

Τῇ 18ῃ/12/1961 ἐκάρη Μοναχός καί τῇ ἑπομένῃ ἐχειροτονήθη Διάκονος. Ἐχειροτονήθη Πρεσβύτερος τῷ 1964. Διετέλεσε ἡγούμενος ἐν Κάρακ. Τῷ 1967 προήχθη εἰς Ἀρχιμανδρίτην. Ἐσπούδασεν ἐν τῇ Νομικῇ Σχολῇ τοῦ Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν.

Τῷ 1976 διωρίσθη μέλος τῆς Οἰκονομικῆς Ἐπιτροπῆς καί μέλος τῆς Ἐπιτροπῆς Ἐκπαιδεύσεως. Τῷ 1978 διωρίσθη Πρόεδρος τοῦ Ἐκκλησιαστικοῦ Δικαστηρίου ἐν Ἰόππῃ. Τῷ 1981 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος ἐν Ἄκρῃ.

Τῇ 16ῃ/3/1984 ἐξελέγη Ἐπίσκοπος Ἀβήλων, καί ἐχειροτονήθη τῇ 26ῃ τοῦ ἰδίου μηνός, διορισθείς Πατριαρχικός Ἐπίτροπος ἐν Ἴρμπετ Ἰορδανίας. Τῷ 1991 ἐξελέγη Ἀρχιεπίσκοπος Καπιτωλιάδος. Τῷ 1994 ὠνομάσθη Μητροπολίτης καί διωρίσθη Ἀντιπρόεδρος τῆς Οἰκονομικῆς Ἐπιτροπῆς καί Πρόεδρος τῆς Κτηματικῆς Ἐπιτροπῆς.

Τῷ 2001 διωρίσθη Μέλος τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου, Πρόεδρος τῆς Ἐφορείας τῶν Σχολῶν τῶν Ἱεροσολύμων και Πρόεδρος τοῦ Γραφείου Τύπου καί Πληροφοριῶν. Τῷ 2003 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος.

Τῷ 2005 διωρίσθη Νομικός Σύμβουλος τοῦ Πατριαρχείου.

Τῷ 2009 διωρίσθη Πρόεδρος τῶν Σχολῶν τοῦ Πατριαρχείου.

Τῷ 2012 διωρίσθη Πατριαρχικός Ἐπίτροπος.

Πηγή: http://www.jerusalem-patriarchate.info



Το επίμαχο βίντεο, οι αντιδράσεις και οι απειλές

Η καταγγέλουσα τρανσέξουαλ, πριν από λίγες ώρες και μετά τις καταγγελίες εις βάρος της πως ψεύδεται, πως όλα αυτά τα κάνει για δημοσιότητα και για να βλάψει την εκκλησία και ο,τι οι φωτογραφίες είναι προϊόν φωτομοντάζ, δημοσιοποίησε την παρακάτω ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook με το επίμαχο βίντεο. Η ίδια το έστειλε και στην larisacitynews.gr προς ενημέρωση.


Δείτε την ανάρτησή της:




Δείτε το εδώ...





Μετά την δημοσιοποίηση πολλά ήταν τα σχόλια συμπαράστασης κάτω από το post, ενώ όπως αναφέρει η ίδια με σχόλιο της και φωτογραφία από μήνυμα που της στάλθηκε στο κινητό της δέχεται και απειλές.





Στο σχόλιο της γράφει...





Το δικό μας σχόλιο...

Σίγουρα και οι "ιεράρχες" είναι άνθρωποι και έχουν πάθη, αλλά δεν μπορούν να κρύβουν τα πάθη τους κάτω από τα ράσα και να εμφανίζονται ως τιμητές της ηθικής. Οι μάσκες πέφτουν...

Και εν κατακλείδι...


ο κύριος Αμβρόσιος τι γνώμη έχει για όλα αυτά ???





Γράφει για την larisacitynews.gr
Pavlos Nikolaou





« Προηγουμενο
Επομενο »