ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ξεσήκωσαν κοινό και επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» η Λαρισαϊκή "Burn The Floor" (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ξεσήκωσαν κοινό και επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» η Λαρισαϊκή "Burn The Floor" (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε χθες το βράδυ η Λαρισαϊκή Σχολή Χορού "Burn the Floor" στο τηλεοπτικό show του ΣΚΑΪ «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».





Οι χορευτές της "Burn the Floor" υπό την καθοδήγηση του διευθυντή της σχολής, κ. Χρήστου Κατούνα, ξεσήκωσαν το κοινό και κατέπληξαν τους κριτές Σάκη Τανιμανίδη, Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργο Καπουτζίδη, αποσπώντας τρία μεγάλα «ΝΑΙ» παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του show. 





Για όσους δεν το είδαν απολαύστε το στο video που ακολουθεί...




Το τέλεια εκτελεσμένο show της Burn the Floor ήταν ένα μικρό απόσπασμα από την φαντασμαγορική παράσταση που είχε παρουσιάσει στο Λαρισαϊκό κοινό "The Greatest Show" υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του περσινού νικητή του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", Μάριου Μιλτιάδου, με την υποστήριξη της larisacitynews.GR (Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα ΕΔΩ).





[ads-post]




Ο διευθυντής της σχολής, Χρήστος Κατούνας, μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου σε μία ανάρτησή του στο facebook έγραψε:

Μέτα την σημερινή μας τηλεοπτική εμφάνιση θα ήθελα να εκφράσω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλα μου τα παιδάκια που κατάφεραν να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλη ιδέα της 1ης μας εμφάνισης (Welcome to the CIRCUS) στο αγαπημένο όλων μας τηλεοπτικό σόου «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ»♥️.

Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη ενέργεια, έμπνευση και φαντασία για την 2η audition ευχόμενοι να σας μεταδώσουμε την αγάπη μας για αυτό που πιστά υπηρετούμε 10 χρόνια τώρα ως μέλη της μεγάλης χορευτικής οικογένειας της BurntheFloor Dancehome. Τα μηνύματα σας άκρως συγκινητικά, γεμάτα από αγάπη και ενθουσιασμό και χαίρομαι διπλά που καταφέραμε να σας διασκεδάσουμε με αυτήν μας την συμμετοχή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω φυσικά και σε όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία αποσπώντας 3 μεγάλα «ΝΑΙ» από τους κριτές μας, δίνοντας μας έτσι την σκυτάλη για την επόμενη φάση. Πολλά ευχαριστώ στον Dj μας Paul Larchanidis για την βοήθεια του και την εξαιρετική του συνδρομή στην επιμέλεια και δημιουργία του μουσικού μας προγράμματος, στις μοδίστρες μας και στα μαγικά τους χεράκια (Κατερινα Τζουβαρα και Maria Katsifwti) που βοήθησαν στο να δημιουργηθούν αυτά τα υπέροχα κοστούμια που λάμπρυναν την παρουσία μας πάνω στην σκηνή, το Audiolab music production studios και τον Δημήτριος Καραγασλής για την βοήθεια του στην τελική ηχητική επεξεργασία του σόου μας, στην Ioanna-Alexandra Saitis για την τεράστια βοήθεια που παρείχε στην ομάδα, στην Demy Di & στην Valentina Akrivou για την φαντασία τους στο μακιγιάζ των χορευτών, το T_bar και τον Kyriakos Syntzakis για τις εκτυπώσεις και φυσικά όλους τους γονείς των παιδιών μου, για την αμέριστη στήριξη, αγάπη και εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου ♥️

Σας ευχαριστώ θερμά από καρδιάςΜε τιμήΧρήστος Κατούνας






Εμείς από μεριάς μας να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία και στην επόμενη φάση στην Burn the Floor και πάντα επιτυχίες...



Γράφει για την larisacitynews.GR
Νίκος Παπαδόπουλος



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια