ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων με μέλη της Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων

Συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων με μέλη της Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων


Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που μάλιστα αφορά σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού θα διεξαχθεί, και μάλιστα για πρώτη φορά, από αύριο μέχρι και το Σάββατο στη Λάρισα. Πρόκειται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων. 

Στην διάρκεια το τριημέρου θα διεξαχθούν στην πόλη μας, στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος, αγώνες στίβου, κολύμβησης, ποδηλασίας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μπόουλινγκ και petang. 

Ένόψει των αγώνων μέλη της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη. Μετείχαν η Πρόεδρος Δήμητρα Αρκά, η Γ.Γ. Χαρίκλεια Φωτοπούλου, οι Πρόεδροι των Συλλόγων «Δρομέας», «Φοίνικας» και «Λαπίθες» Ιωάννης Αρκάς, Θανάσης Αναχουρλής και Νάντια Δαμάνη αντιστοίχως, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ευθύμιος Αμερικάνος αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, Γιώργος Κωσταρόπουλος. 

[ads-post]

Τα μέλη της Ομοσπονδίας εξέφρασαν στον κ. Καλογιάννη την ικανοποίησή τους για την διεξαγωγή στη Λάρισα του πανελλήνιου πρωταθλήματος αλλά και για την προθυμία με την οποία αντιμετωπίστηκε εξαρχής το σχετικό αίτημα. 

Από τη δική του πλευρά ο δήμαρχος Λαρισαίων επισήμανε πως «πάντα η Λάρισα αντιμετωπίζει θετικά τέτοιες διοργανώσεις διαθέτοντας τις υποδομές της και αξιοποιώντας την κεντροβαρή της θέση». Καταλήγοντας επισήμανε πως τέτοια αθλητικά γεγονότα βοηθούν στην εξωστρέφεια της πόλης και ευχήθηκε κάθε επιθυμία στους συμμετέχοντες αθλητές.




Newsroom larisacitynews.GR





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια