ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ημέρα Ιατρικών Εξετάσεων - Κέντρο πρόληψης υγείας στα Φάρσαλα

Ημέρα Ιατρικών Εξετάσεων - Κέντρο πρόληψης υγείας στα Φάρσαλα


Την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) του Δήμου Φαρσάλων διοργάνωσε Ημέρα Ιατρικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης – Κένταυρος. Οι ωφελούμενοι ήταν πενήντα εννέα (59) δημότες, οι οποίοι επέλεγαν την ειδικότητα του ιατρού ή των ιατρών που επιθυμούσαν. Η εκδήλωση έγινε στο Αγροτικό Ιατρείο στη Βαμβακού Φαρσάλων όπου πραγματοποιήθηκαν πλήθος ιατρικών εξετάσεων προληπτικού ελέγχου από τους εξής γιατρούς με τις εξής ειδικότητες:

1. Παπαγεωργίου Ευαγγελία, Πνευμονολόγος
2. Καλοχριστιανάκης Δημήτριος, Νευρολόγος
3. Παπακώστα Στυλιανή, Φυσίατρος
4. Ξηροκώστα Αικατερίνη, Γενική Ιατρός
5. Κωνσταντελλου Έλενα, Γενική Ιατρός
6. Πρίνος Παναγιώτης, Καρδιολόγος
7. Βασίλης Ψήφος, Καρδιολόγος
8. Καπνιάς Δημήτριος, Παθολόγος
9. Παπαϊωάννου Πολυάνθη, Βιοπαθολόγος
10. Ζαχαρίου Αθανάσιος, Ουρολόγος
11. Μπλουχρού Νότα, Καρδιολόγος


Υπεύθυνη της δράσης είναι η Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου/Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ, η οποία ευχαρίστησε την ιδιοκτήτρια του κέντρου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Πολυάνθη Παπαϊωάννου, για την αποδοχή της πρόσκλησης και την άψογη συνεργασία. Επίσης, ευχαρίστησε την Ευαγγελία Παπαγεωργίου, που ύστερα από δική της πρωτοβουλία και ευθύνη έγινε η σημαντική αυτή διοργάνωση στον τόπο καταγωγής της, προς όφελος των δημοτών μας. Τη δράση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον καθένα ιατρό ξεχωριστά για τη συμμετοχή του στη δράση πρόληψης και προαγωγής της υγείας του Δήμου, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Φαρσάλων τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

Τέλος, εκτός από το Κέντρο Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας), την Ημέρα Ιατρικών Εξετάσεων στήριξε και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων.



[ads-post]










Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια