ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ικανοποίηση για την πρωτιά και βεβαιότητα για νίκη για την ερχόμενη Κυριακή στην "Συμπαράταξη Λαρισαίων"

Ικανοποίηση για την πρωτιά και βεβαιότητα για νίκη για την ερχόμενη Κυριακή στην "Συμπαράταξη Λαρισαίων"


Ενθουσιασμός για την πρωτιά και το 42,5% και πίστη για την νίκη την ερχόμενη Κυριακή στο Δήμο Λαρισαίων επικράτησε στην συγκέντρωση υποψηφίων και στελεχών της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο. 

Ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, έκανε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του.



«Το αποτέλεσμα της Κυριακής, τόνισε ο δήμαρχος αποτελεί πρόκριμα νίκης για το β΄ γύρο. Είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την πρωτιά που μας έδωσαν οι συνδημότες, διπλασιάζοντας μάλιστα το ποσοστό μας, σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εκλογών του 2014. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί αναγνώριση του έργου και του τρόπου που διοικήσαμε το Δήμο. 

Παράλληλα οι πολίτες αναγνώρισαν και επιδοκίμασαν τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της Συμπαράταξης, που συγκροτείται από ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι πάνω απ΄ όλα βάζουν το συμφέρον και την πρόοδο της πόλης. Το θέμα των συνεργασιών, που άλλοι τώρα τις αναζητούν , εμείς το κάναμε πράξη από το 2014, όταν συγκροτήσαμε την «Συμπαράταξη». Εμείς εκπροσωπούμε τη Λάρισα και μόνο, τόνισε ο κ. Καλογιάννης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τα μηνύματα στο κεντρικό πολιτικό σύστημα τα έστειλαν οι πολίτες στην κάλπη των ευρωεκλογών και θα έχουν την ευκαιρία να τα στείλουν και στις εθνικές. 



Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για το πρόσωπο του δημάρχου, επιλέγουμε το πρόσωπο που θέλουμε να εκπροσωπεί τους Λαρισαίους και το Δήμο, επιλέγουμε το πρόσωπο που θέλουμε να αναδείξουμε στο αξίωμα του Πρώτου Πολίτη. Προσωπικά, λειτούργησα ως Δήμαρχος όλων των Λαρισαίων. Οι πολίτες θα μας κρίνουν, επίσης για την πορεία μας στην τοπική κοινωνία, την επαγγελματική μας διαδρομή, την κοινωνική μας δράση, την οικογένεια μας κλπ», τόνισε ο δήμαρχος. 

[ads-post]

Ο δήμαρχος επιτέθηκε στην κα. Καραλαριώτου, εκφράζοντας τονίζοντας ότι επιχειρεί να κομματικοποιήσει τις δημοτικές εκλογές. 

«Εφτασε μάλιστα στο σημείο, τόνισε ο δήμαρχος, να δηλώσει πως εφόσον προκύψει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να εκλεγεί και η ίδια στη θέση του δημάρχου γιατί θα έχει τις περισσότερες δυνατότητες να αξιοποιεί κονδύλια και να κάνει έργα. Καταρχήν είμαι σίγουρος ότι μια τέτοια θέση, ότι δηλαδή μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΝΔ θα στηρίζει μόνο τους Δήμους που έχουν δήμαρχο μέλος του κόμματος, δεν την ασπάζεται ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης , τόνισε ο δήμαρχος. 



Και συνέχισε: «Αλήθεια τι θέλει να μας πει: Οτι ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός ή ο προκάτοχός μου Κ. Τζανακούλης υλοποιούσαν έργα μόνο με κυβερνήσεις Ν.Δ; Δεν συνεργάζονταν με όλες τις κυβερνήσεις για το καλό του τόπου. Δεν συνεργάζονταν όλες οι κυβερνήσεις μαζί τους. Δεν είναι μόνο αστείες λογικές, είναι και επικίνδυνες. Επιστρέφουν την αυτοδιοίκηση πολλές δεκαετίες πίσω, στην εποχή των δημάρχων – κομματαρχών» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. 

Καταλήγοντας ο κ. Καλογιάννης απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης όλων των στελεχών και των φίλων της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση σχετικά με οργανωτικά ζητήματα. 





Newsroom larisacitynews.GR











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια