ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Κλειστή από σήμερα και για τους επόμενους 8 μήνες η γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη

Κλειστή από σήμερα και για τους επόμενους 8 μήνες η γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη


Κλειστεί θα παραμείνει από σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, και για τους επόμενους 8 μήνες η γέφυρα του Πηνειού στα Τέμπη.

Ειδικότερα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ενίσχυσης της υφιστάμενης γέφυρας Πηνειού (χ/θ 11+950), αποκλείεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (21-10-2019) έως και την Τρίτη (30-06-2020).

[ads-post]

Η κίνηση των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή θα αποκατασταθεί ως εξής:

Α/Κ Ευαγγελισμού – παράκαμψης και κυκλικού κόμβου
  • Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού.

Ι/Κ Τεμπών
  • Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού και τη δημιουργία παράκαμψης στην περιοχή αναστροφής των οχημάτων του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου.

Ι/Κ Ομολίου – οικισμού Περαταριάς
  • Η κίνηση προς Κατερίνη θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Κατερίνη του Α/Κ Ευαγγελισμού, ενώ προβλέπεται και ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας Πηνειού με υποχρεωτική έξοδο των οχημάτων από την Π.Ε.Ο. μέσω του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου Ομολίου.
  • Αντίστοιχα, η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Η/Κ Ραψάνης, ενώ προβλέπεται ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην περιοχή της γέφυρας Πηνειού και η υποχρεωτική αναστροφή των οχημάτων της Π.Ε.Ο. με την κατασκευή προσωρινού καμβίδιου κυκλικής κίνησης.

Ι/Κ Πυργετού – Η/Κ Ραψάνης
  • Η κίνηση προς Λάρισα θα αποκατασταθεί με τη διοχέτευση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κλάδου εισόδου προς Λάρισα του Η/Κ Ραψάνης.












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια