Υλικά:
- 3 κιλά ορτύκια
- 1 λίτρο χυμός πορτοκάλι
- 2 τεμάχια πορτοκάλι φιλέτο
- 200 γρ. μέλι
- 2 τεμάχια ξύλο κανέλας
- 2 γρ. γαρύφαλλο
- 1 γρ μπαχάρι
- 5 γρ. πιπέρι ρόζ
- 15 γρ. αλάτι πιπέρι
[ads-post]
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τα ορτύκια στη μέση και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και τα αποσύρουμε.
- Στραγγίζουμε το λάδι και προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι, το μέλι και τα μπαχαρικά.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μπουτάκια και να πήξει λίγο η σάλτσα.
- Πέντε λεπτά πριν τα βγάλουμε, ρίχνουμε στη σάλτσα και τις ροδέλες του πορτοκαλιού να μαλακώσουν και να καραμελώσουν.
Καλή σας όρεξη...
Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου