ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ορτύκια με μέλι και πορτοκάλι

Ορτύκια με μέλι και πορτοκάλι


Υλικά:
  • 3 κιλά ορτύκια
  • 1 λίτρο χυμός πορτοκάλι
  • 2 τεμάχια πορτοκάλι φιλέτο
  • 200 γρ. μέλι
  • 2 τεμάχια ξύλο κανέλας
  • 2 γρ. γαρύφαλλο
  • 1 γρ μπαχάρι
  • 5 γρ. πιπέρι ρόζ
  • 15 γρ. αλάτι πιπέρι

[ads-post]

Εκτέλεση:
  • Κόβουμε τα ορτύκια στη μέση και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και τα αποσύρουμε.
  • Στραγγίζουμε το λάδι και προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι, το μέλι και τα μπαχαρικά.
  • Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μπουτάκια και να πήξει λίγο η σάλτσα.
  • Πέντε λεπτά πριν τα βγάλουμε, ρίχνουμε στη σάλτσα και τις ροδέλες του πορτοκαλιού να μαλακώσουν και να καραμελώσουν.




Καλή σας όρεξη...




Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια