ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Πανέτοιμη η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Πανέτοιμη η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ


Με την ΑΕΛ να παραμένει αήττητη σε 4 σερί αγώνες και να έχει σκαρφαλώσει έως την 6η θέση της βαθμολογίας σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές της SuperLeague, η ψυχολογία παραμένει στα ύψη στο στρατόπεδο των «βυσσινί» που εστιάζουν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με όπλο την άμυνά της (2η καλύτερη στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί μόλις 7 τέρματα) έχει καταφέρει να κερδίσει τις φορμαρισμένες ομάδες της Ξάνθης και του Άρη και να αποσπάσει ισοπαλίες από ΑΕΚ και Παναιτωλικό στους τελευταίες 4 αγώνες διατηρώντας τον ίδιο κορμό σε αυτές τις αναμετρήσεις.

Με την ίδια λογική και φιλοσοφία ετοιμάζεται η ομάδα και για το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου μπορεί η συγκεκριμένη ομάδα να είναι μία από τις δύο που παραμένουν ακόμη χωρίς εντός έδρας νίκη (η άλλη είναι ο Παναιτωλικό) ωστόσο αυτό δεν ξεγελάει την λαρισινή ομάδα που έχει διαβάσει την ομάδα του παλιού γνώριμου, Γιώργου Δώνη, και προετοιμάζεται για τις απαιτήσεις μίας μεγάλης αναμέτρησης.

Στα αγωνιστικά, οι Ζίζιτς, Φιλίποβιτς και Σικάφκα παραμένουν αμφίβολοι γι’ αυτή την αναμέτρηση και είναι στο χέρι του Γρηγορίου για το αν τους επιλέξει.

[ads-post]

Βλέπει όλο το… πακέτο

Φυσικά για την ΑΕΛ δεν «τρέχει» αυτή την εβδομάδα μόνο το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι «βυσσινί» είναι υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να δουν και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, εκεί που θέλουν να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης και κυρίως να δουν και το ματς με τον ΟΦΗ, το πρώτο εντός έδρας μετά τη διακοπή, στο οποίο ουσιαστικά θα πάνε μόνο με… χαλαρώματα και μόλις μία κανονική προπόνηση!

Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα και υπάρχει ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή της ομάδας για τις επιλογές του στο ΟΑΚΑ.




Πηγή: www.larissanet.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια