ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Προετοιμασίες για το μεγάλο συνέδριο των σημαντικών πόλεων της Ευρώπης στη Λάρισα

Προετοιμασίες για το μεγάλο συνέδριο των σημαντικών πόλεων της Ευρώπης στη Λάρισα


Θα διεξαχθεί στην Λάρισα τον Μάιο του 2020 


Στην Λάρισα βρίσκονται από το Σάββατο στελέχη του δικτύου «Major Cities of Europe» στο πλαίσιο της προετοιμασίας του μεγάλου διεθνούς συνεδρίου που θα διεξαχθεί στην Λάρισα από τις 27 εως τις 29 Μαϊου. 

Το Συνέδριο θα είναι αφιερωμένο σε θέματα που αφορούν τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες υπηρεσίες. 



Τα στελέχη του δικτύου και μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Giorgio Prister, συνοδευόμενα από στελέχη της δημοτικής αρχής επισκέφθηκαν χώρους και σημεία της πόλης, ενώ το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στον Μύλο του Παππά, σύσκεψη παρουσία και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη. 

[ads-post]

O δήμαρχος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία του Συνεδρίου τόσο για το Δίκτυο των σημαντικών πόλεων της Ευρώπης, όσο και για την ίδια την πόλη της Λάρισας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Συνέδριο θα στεφθεί με επιτυχία και οι συμμετέχοντες σ΄ αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη φιλοξενία των Λαρισαίων. 

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από 50 πόλεις όλου του κόσμου, ενώ σημειώνεται πως στη λίστα των πόλεων που έχουν φιλοξενήσει στο παρελθόν το συνέδριο υπάρχουν, μεταξύ άλλων, η Φλωρεντία, το Αμβούργο, η Ζυρίχη, η Ρώμη, το Λονδίνο κ.α. 



Στην σύσκεψη εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων μετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γ. Σούλτης και Ντ. Διαμάντος καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.



















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια