ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Θέατρο των Οδοιπόρων: Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Οκτώβριος 2019-Ιούνιος 2020

Θέατρο των Οδοιπόρων: Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Οκτώβριος 2019-Ιούνιος 2020


Θέατρο των Οδοιπόρων 
Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Οκτώβριος 2019-Ιούνιος 2020 

Με εκπαιδευτή τον σκηνοθέτη Άκυ Μητσούλη 
Συνεργαζόμενη εκπαιδεύτρια στην κινησιολογία σκηνής, 
η χορεύτρια/χορογράφος Ζωή Τζιότζιου. 

Κάθε Τετάρτη 4 με 6μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κων/νου (23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στον 2ο όροφο, που παραχωρείται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. 

Για τις 2 πρώτες εβδομάδες των αρχικών σεμιναρίων του τμήματος που ξεκινάει παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα παρακολούθησης των ανοιχτών μαθημάτων στα πλαίσια της γνωριμίας των υποψήφιων σπουδαστών με την θεωρία και πράξη του προγράμματος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων της ομάδας. 



Το πρώτο δίωρο ανοιχτό μάθημα γνωριμίας για τους ενδιαφερόμενους θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 4 με 6μμ και το δεύτερο δίωρο την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις ίδιες ώρες, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κων/νου (23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στον 2ο όροφο. 

Στην πλήρωση του τμήματος του εργαστηρίου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής. 

Περαιτέρω πληροφορίες στο τλφ 6974186545 και στο mail tz7odoiporoi.g@gmail.com και με μήνυμα στην σελίδα της ομάδας https://www.facebook.com/Θέατρο-των-ΟδοιπόρωνΣκηνή-Παραστατικών-Τεχνών 



Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων της ομάδας των Οδοιπόρων, ανοίγει την αυλαία για 5η χρονιά από την αρχή λειτουργίας της, το 2012 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σ' αυτό μαγικό ταξίδι της παίδευσις στην τέχνη του Θεάτρου. 

Πέραν των δύο βασικών εκπαιδευτών του εργαστηρίου, ακόμα πολλοί θα υπάρξουν οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες των Οδοιπόρων, επαγγελματίες στον χώρο του Θεάτρου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα παραδώσουν σεμινάρια για την 
  • ιστορία Θεάτρου, 
  • την δραματουργία κειμένων, 
  • τον αυτοσχεδιασμό, 
  • την υποκριτική, 
  • την ορθοφωνία, 
  • την μουσική, 
  • την σκηνογραφία, την ενδυματολογία, την οπλομαχική και την σκηνοθεσία. 
[ads-post]

Το Θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων λοιπόν, της σκηνής Παραστατικών Τεχνών Λάρισας, 

Οδοιπόροι, έρχεται με συνεργάτες-συνοδοιπόρους επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή διαδρομή για να δείξει, διδάξει, κατευθύνει, απευθύνει, θέσει, αποδείξει, κάνει σαφές στους μαθητές του εργαστηρίου, τις αρχές της τόσο γοητευτικής, μυσταγωγικής, μαγικής και τόσο δύσκολης συνάμα τέχνης της υποκριτικής και του θεάτρου... της αυταπόδεικτης έννοιας της ψυχαγωγίας και παίδευσις-εκπαίδευσης των θεατών καθώς και της αντίληψης ότι είμαστε εργάτες της τέχνης αυτής, εργαζόμενοι για την δική μας ψυχική και νοητική ανάπτυξη όπως και των αποδεκτών! 


Θέατρο των Οδοιπόρων 

Το Θέατρο/Σκηνή Παραστατικών Τεχνών Λάρισας - Οδοιπόροι έρχεται να φωτίσει σαν λυχνάρι τις τέχνες για να κυλήσουν ομαλά και γοργά σαν μια ρόδα, ανοίγοντας τις ακτίνες τους μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους, το άγγιγμα στις ψυχές των ανθρώπων! 

Θέατρο 
Μουσική 
Χορός 
Κινηματογράφος 
Εικαστικά 
Εκθέσεις 
Βιβλιοπαρουσιάσεις 
Εργαστήρια 

Ιδρυτής-καλλιτεχνικός υπεύθυνος ομάδας: Παπαδόπουλος Γιώργος Ηθοποιός-Αρχαιολόγος









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια