ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ο Απόστολος Καλογιάννης δηλώνει για την απόρριψη της αγωγής Καραλαριώτου: "Είναι μια πλήρης δικαίωση"



Η Ρένα Καραλαριώτου Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο σε συνεδρίαση πριν από τις εκλογές ανακοίνωσε ότι προχωρούσε σε αγωγή κατά του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη για σχετική του τοποθέτηση, που τόνισε ότι την έθιγε.

Την περασμένη Παρασκευή το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της κας Καραλαριώτου μέσω της οποίας η ίδια απαιτούσε 100.000 για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής.

[ads-post]

Σήμερα κατά την διάρκεια συνέντευξή τύπου ο δήμαρχος Λαρισαίων τοποθετήθηκε για αυτή την εξέλιξη σημειώνοντας ότι «επρόκειτο για μια αγωγή που δημιούργησε ένα πρωτόγνωρο ζήτημα. Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να στέλνει στα δικαστήρια τον δήμαρχο. Ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια ενός πολιτικού διαλόγου, που μπορεί να έχει στοιχεία αντιπαράθεσης,μπορεί να έχει στοιχεία ευπρέπειας. Τέτοιες στιγμές ένταση στα δημοτικά συμβούλια υπάρχουν. Είναι κρίμα που πορεύτηκε ο δήμος της Λάρισας μέσα από μια τέτοια αγωγή εναντίον του προσώπου του δημάρχου, μέχρι και τις εκλογές προκαλώντας ένα τοξικό κλίμα. Δήλωσαν και τότε το δηλώνω και τώρα. Θα πορευτώ με σοβαρότητα, με εντιμότητα, με ευπρέπεια, στα πλαίσια της θεμιτής πολιτικής αντιπαράθεσης που υπάρχει μέσα από τις παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια πλήρης δικαίωση των απόψεών μου. Αυτό είναι το σοβαρότερο που πρέπει να κρατήσει κανένας και βάζει όρια στις εξελίξεις που έχουν σχέση με τον πολιτικό διάλογο, στα όργανά μας αλλά και στην δημόσια σφαίρα. Αυτό το περιβάλλον το οποίο εκτιμούμε ότι έκλεισε με τις εκλογές, και έκλεισε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για την δημοτική αρχή, είναι ένα περιβάλλον το οποίο πρέπει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και οι δημοτικοί παράγοντες του δήμου να αφήσουμε πίσω μας. Ως μια περίοδο η οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας. Γιατί η ενότητα της Λάρισας και οι δύσκολες συνθήκες στις οποίες πορεύεται ο δήμος μας με όλο το νομικό περιβάλλον που έχει προκύψει απ΄τα μνημόνια, απαιτεί κάθε συμπολίτης την συνέχιση αυτής της ενότητας και να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανόδου. Κάθε τι δημιουργεί προβλήματα σε αυτή την ενότητα νομίζω ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση», κατέληξε ο δήμαρχος ΛαρΙσαίων.





Πηγή: www.larissanet.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια