ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Σε πλήρη εφαρμογή ο αντικαπνιστικός στα Τρίκαλα - Ενημέρωση αύριο από το Δήμο

Σε πλήρη εφαρμογή ο αντικαπνιστικός στα Τρίκαλα - Ενημέρωση αύριο από το Δήμο


Σε πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης με τους επιχειρηματίες των Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. καλούν σε συνάντηση για τον νέο αντικαπνιστικό νόμο.

Την Πέμπτη 21-11-2019 στις 15:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, καλούνται σε συνάντηση οι επιχειρηματίες συνολικά και δη οι επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ κ.α.). Στη συνάντηση θα δοθούν διευκρινίσεις για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καθώς και για τον υπό ψήφιση νόμο σχετικά με τη λειτουργία και τα ωράρια καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

[ads-post]

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και τους πολίτες είχε ήδη από το 2017 εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο. Αυτή τη φορά, ενημερώνει και συνεργάζεται με βάση τις νέες διατάξεις που τέθηκαν σε ισχύ.

Στη συνάντηση θα συζητηθεί και το πλαίσιο στήριξης του Μύλου των Ξωτικών από τους τρικαλινούς επιχειρηματίες, στη γενικότερη προσπάθεια ενωτικών δράσεων για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας.





Πηγή: www.trikalavoice.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια