ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς στο Δυρράχιο της Αλβανίας (ΦΩΤΟ)

Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς στο Δυρράχιο της Αλβανίας (ΦΩΤΟ)


Την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες από τον πρόσφατο σεισμό στο Δυρράχιο της Αλβανίας παρέδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολίτικης & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Βούλγαρης Σωτήρης και Καθημερινότητας κ. Αλεξούλης Γιάννης. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι το υλικό (τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα κ.α.) συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χάρις στην προσπάθεια συλλόγων ή/και μεμονωμένων πολιτών της πόλης μας. 



Ο Δήμαρχος των Τιράνων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του τόσο προς το Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη Απόστολο αλλά και προς όλους-ες τους πολίτες του Δήμου μας γι αυτή την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα των πληγέντων. 

Η υποδοχή έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και η φιλοξενία ήταν άψογη. 

[ads-post]

Από το Δήμο εκφράζονται ευχαριστίες προς την «Μεταφορική Ντελόπουλος» που μετέφερε δωρεάν τα εκατό και πλέον κιβώτια καθώς και στην κα. Μπόνα και το κ. Λάμπρο Γκίκα που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να πραγματοποιηθεί άμεσα αυτή η τόσο σημαντική αποστολή. 



Τέτοιες προσπάθειες καταδεικνύουν την ανάγκη για συνεργασία, αλληλεγγύη και ειρηνική συμπόρευση μεταξύ των λαών και ιδιαίτερα των γειτονικών. 

Αντίστοιχες πολιτικές ας έχουν διάρκεια και συνέπεια και ας μην παρατηρούνται μόνο ευκαιριακά, κυρίως μετά τραγωδίες.


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια