ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Αποκλείστηκε η ΑΕΛ από την Καλαμάτα

Αποκλείστηκε η ΑΕΛ από την Καλαμάτα


Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να διορθώσει το… έγκλημα της ήττας με 3-0 στην Καλαμάτα, κέρδισε με 1-0 στην ρεβάνς του AEL FC ARENA και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αρκετά νωρίς στην διοργάνωση.

Το μοναδικό τέρμα για την ΑΕΛ ο Αμρ Ουάρντα στο 50′ από τα 11 μέτρα σε ένα ματς όπου οι «βυσσινί», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισαν στα καρέ τον αντίπαλο τους αλλά δεν κατάφεραν να έχουν την ουσία.


Η ΑΕΛ πίεζε, η Καλαμάτα πιο κοντά στο γκολ

Η ΑΕΛ από το πρώτο λεπτό βγήκε μπροστά με σκοπό να πετύχει κάποιο τέρμα όμως αυτό δεν συνέβη καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει σωστά τους χώρους με τους γηπεδούχους να δοκιμάζουν με συνεχόμενα σουτ να διασπάσουν την άμυνα της Καλαμάτας.

Στο 6′ ένα σουτ του Ουάρντα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Στεφανάκος που είχε πολύ δουλειά σήμερα.

Στο 27′ η Καλαμάτα έφτασε κοντά στο γκολ. Σέντρα του Βουκμίροβιτς από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου ο Στεργίδης ανενόχλητος πλάσαρε με τον Κρίστινσον να αποκρούει σωτήρια!

Στο 29′ Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ προήλθε από τη σέντρα του Σεσέροβιτς από τα δεξιά, ο Ουάρντα στο δεύτερο δοκάρι την έστρωσε στον Μπούστος που σούταρε με δύναμη και τη μπάλα να περνά μόλις πάνω από τα δοκάρια της Καλαμάτας.

Στο 31′ ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να περνά άουτ.

Δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ μέχρι το ημίχρονο. Στο 41′ απευθείας εκτέλεση του Ουάρντα, έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφανάκος.

Στο 44′ απευθείας εκτέλεση του Κάτσε, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και κατέληξε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η ΑΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Κόρνερ του Ουάρντα από αριστερά, απομάκρυνση από την άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Μπέρτος δοκίμασε το σουτ, με τα πόδια ο Στεφανάκος έδιωξε σε κόρνερ.

[ads-post]

Αλλαγές από τον Γρηγορίου

Νούνιτς και Καρανίκας πήραν τις θέσεις των Ασούμπρε και Μπέρτου προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΛ μπήκε με άλλη νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει το πρώτο της τέρμα νωρίς.

Στο 50′ σε σέντρα του Καρανίκα, ο Τσιβελεκίδης έκανε χέρι, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Αιγύπτιος ήταν εύστοχος για το 1-0 με την ΑΕΛ να συνεχίζει την πίεση.


Απίστευτες ευκαιρίες

Η ΑΕΛ είχε μεγάλη στιγμή για να κάνει δύο τα τέρματα της στο 60′. Διαγώνια πάσα του Κάτσε για τον Ουάρντα που μπήκε εντός περιοχής, έσπασε στον Στάνκοβιτς που έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Στεφανάκος έδιωξε με τα πόδια, ο Μπούστος στην πορεία της μπάλας δοκίμασε το σουτ με το αριστερό όμως αυτό κατέληξε άουτ.

Η ΑΕΛ έχασε και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 64′, ο Καρανίκας έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κάτσε έκανε το σουτ, ο Στεφανάκος απέκρουσε ασταθώς όμως στην συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα προ του Ουάρντα.

Στο 70 από κόρνερ του Κάτσε, η άμυνα της Καλαμάτας δεν έδιωξε σωστά, ο Μιχαήλ δοκίμασε το ανάποδο ψαλίδι όμως ο Στεφανάκος μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Η ΑΕΛ σπατάλησε μία ακόμη ευκαιρία στο 76′, όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μπούστος έσπασε στον Στάνκοβιτς και αυτός με κακό τελείωμα με το δεξί έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Απίστευτη στιγμή και στο 78΄όταν ο Μπούστος έκανε την σέντρα, ο Μόρας πήρε την κεφαλιά όμως ο Στεφανάκος έκανε την απόκρουση της καριέρας του και απομάκρυνε, ενώ στο ριμπάουντ ο Μιλοσάβλιεβιτς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ούτε στο 80′ κατάφερε η ΑΕΛ να κάνει δύο τα τέρματα της. Ο Κάτσε εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά όμως ήταν άστοχος.

Ένα ανάποδο ψαλίδι του Ουάρντα εντός περιοχής ήταν εντυπωσιακό στο 84′ αλλά πέρασε κι αυτό πάνω από τα δοκάρια.

Η ΑΕΛ στο 87′ σκόραρε με τον Ντάουντα, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης μετά από υπόδειξη του βοηθού Νικολαΐδη ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος (46′ Καρανίκας), Στάνκοβιτς, Σετσέροβιτς (72′ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46′ Νούνιτς), Ντάουντα.

Καλαμάτα (Σ. Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Γιόκιτς (81′ Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς (57′ Μπάμπης), Βουκμίροβιτς (85′ Ράκιτς)



Πηγή: www.larissanet.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια