ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Δενδροφύτευση σε δρόμο που χρησιμοποιείται για περπάτημα ζητά η δημοτική παράταξη "Ορμή Ανανέωσης"

Δενδροφύτευση σε δρόμο που χρησιμοποιείται για περπάτημα ζητά η δημοτική παράταξη "Ορμή Ανανέωσης"


"Επιστολή στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο απέστειλε η δημοτική παράταξη Ορμή Ανανέωσης, ζητώντας να αναβαθμιστεί αισθητικά μέσω δενδροφύτευσης, ο δρόμος που χρησιμοποιείται για άθληση (περπάτημα κυρίως) από την συνοικία Παπασταύρου έως τον περιφερειακό Γιάννουλης - Νέας Σμύρνης"


Αξιότιμε κ.Περιφερειάρχα,

Μετά την ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου Γιάννουλης – Νέας Σμύρνης, παραδόθηκε παράλληλα και ένα κομμάτι δρόμου που ενώνει την συνοικία Παπασταύρου (Αλκαζάρ) με τον συγκεκριμένο περιφερειακό δρόμο.

Είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο κομμάτι δρόμου, το χρησιμοποιούν καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας για την άθληση τους και κυρίως για περπάτημα. Θεωρούμε χρήσιμο να αναβαθμιστεί αισθητικά ο συγκεκριμένος δρόμος, μέσω της δενδροφύτευσης σε όλη του την έκταση. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε μια ημέρα εθελοντικής δενδροφύτευσης, καλώντας τους πολίτες της Λάρισας να συμμετάσχουν και να φυτέψουν οι ίδιοι τα συγκεκριμένα δέντρα.

[ads-post]

Η παράταξη μας (Ορμή Ανανέωσης) δηλώνει παρόν σε μια τέτοια ημέρα εθελοντισμού και σας παροτρύνει να δρομολογήσετε την συγκεκριμένη δράση στο άμεσο μέλλον.











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια