ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Ενημέρωση όλων των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Λάρισας για τις υπηρεσίες Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που παρέχει το ΤΥΠΕΤ

Ενημέρωση όλων των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Λάρισας για τις υπηρεσίες Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που παρέχει το ΤΥΠΕΤ


Σε δελτίο τύπου προς την εφημερίδα " Larisacitynews.GR " από το Νομαρχιακό Παράρτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας για ενημέρωση όλων των τραπεζοϋπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Λάρισας για τις υψηλού επιπέδου, υπηρεσίες Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που παρέχει το Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, το ΤΥΠΕΤ, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το ΤΥΠΕΤ, το αυτοδιοικούμενο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, είναι ίσως η σημαντικότερη κατάκτηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΣΥΕΤΕ. Ενωμένοι και προσηλωμένοι αντιστεκόμαστε, στηρίζουμε και επεκτείνουμε αυτές μας τις κατακτήσεις. 
Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας είναι ο ασφαλιστικός φορέας των εργαζομένων & των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου. 



Το ΤΥΠΕΤ παρέχει : 

1. Ολοκληρωμένη νοσοκομειακή φροντίδα υγείας στη Γενική Κλινική Υγείας Μέλαθρον δυναμικότητας 97 κλινών. 

2. Πρόληψη · Διάγνωση · Θεραπεία 
Ολοκληρωμένη ιατρική, φαρμακευτική & νοσοκομειακή κάλυψη υψηλού επιπέδου από το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας. 

3. Παιδικοί Σταθμοί - Νηπιαγωγεία 
Επιλεγμένα κέντρα προσχολικής αγωγής, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί φύλαξης και νηπιαγωγεία προδημοτικής εκπαίδευσης. 

4. Κατασκηνώσεις ΤΥΠΕΤ 
Οι κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και προάγουν τη σωματική, ψυχική & πνευματική καλλιέργεια των παιδιών. 



ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ DNA Diagnosis N Analysis. 

Tο ΤΥΠΕΤ υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με το ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο γενετικής DNA Diagnosis N Analysis, η οποία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, σε πανελλαδικό επίπεδο, στους τομείς μοριακής γενετικής και κυτταρογενετικής. 



Μ Η Δ Ε Ν Ι Κ Η Α Ν Α Μ Ο Ν Η ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ & ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΤΥΠΕΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ! 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά και της γενικότερης προσπάθειας για την καλύτερη και έγκαιρη εξυπηρέτηση όλων, οι χρόνοι αναμονής για ραντεβού με τους Ιατρούς και Οδοντιάτρους του Υγειονομικού Συγκροτήματος στην Θεσσαλονίκη του Τ.Υ.Π.Ε.Τ έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 0 - 1 ΗΜΕΡΕΣ. 

Με την αμέριστη αρωγή των εργαζομένων του Τ.Υ.Π.Ε.Τ και τις συνεχείς προσπάθειες όλων για ορθολογική διαχείριση, υποστηρίζουμε τη βέλτιστη και τάχιστη παροχή υπηρεσιών υγείας στα μέλη μας. 



ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / Τ.Υ.Π.Ε.Τ - Υ.Γ.Θ. 

Για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του Οδοντιατρικού Τμήματος στο Υγειονομικό Συγκρότημα του Τ.Υ.Π.Ε.Τ στη Θεσσαλονίκη, τα πάσης φύσεως ορθοδοντικά και προσθετικά υλικά (οδοντοστοιχίες εμφυτεύματα, γέφυρες, εκμαγεία κ.α.) θα προμηθεύονται από πιστοποιημένα Οδοντοτεχνικά Εργαστήρια της πόλης. 

Για πρώτη χρονιά και δεδομένης της αναγκαιότητας οι ανωτέρω εργασίες να ολοκληρώνονται τοπικά και να εξασφαλίζεται το ελάχιστο δυνατό κόστος ολοκληρώνονται άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες και επίκειται η υπογραφή των προβλεπόμενων συμβατικών εγγράφων. 



Χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση και με γνώμονα την άμεση κι έγκαιρη εξυπηρέτηση των μελών του ΤΥΠΕΤ, παρέχονται υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες, συγκρατώντας πάντα το κόστος στα βέλτιστα δυνατά επίπεδα. 

Παραμένοντας πάντα δίπλα στα μέλη αναλαμβάνονται καίριες πρωτοβουλίες - παρεμβάσεις, όπως η συγκεκριμένη, με στόχο την αποτελεσματικότερη παροχή ποιοτικών παροχών υγείας. 

Στόχος του Ταμείου Υγείας είναι η ποιοτική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας και η παροχή κοινωνικής μέριμνας στα ασφαλισμένα μέλη του ΤΥΠΕΤ. 

[ads-post]

Το όραμα των ανθρώπων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και η εκπλήρωση του κοινωνικού ρόλου του ΤΥΠΕΤ προς τα μέλη του.



















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια