ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Η Έλενα Αντωνίου στη Λάρισα με το νέο της βιβλίο

Η Έλενα Αντωνίου στη Λάρισα με το νέο της βιβλίο


Η γεννημένη στη Λάρισα συγγραφέας Έλενα Αντωνίου επιστρέφει στη γενέτειρά της την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του νέου της βιβλίου "Μετά τα Δάκρυα του Πάθους". 

Θα βρίσκεται στο ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΕΜΟΣ (Κύπρου 47) το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 11.00-15.00 για να συναντήσει τους αναγνώστες και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.



Μετά Tα Δάκρυα του Πάθους: Η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι μπροστά τους…

Ανδρέας και Λυδία. Έζησαν τον απόλυτο έρωτα αλλά και τη συντριβή. Η ιστορία τους αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό όσο λίγες και Τα Δάκρυα του Πάθους έγιναν bestseller από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας τους τον προηγούμενο Νοέμβριο. Τώρα, η Έλενα Αντωνίου παρουσιάζει τη συγκλονιστική συνέχεια της ιστορίας του ζευγαριού που λατρέψατε και σας καλεί να ανακαλύψετε τι έγινε Μετά τα Δάκρυα του Πάθους

[ads-post]

Ένα πλέγμα από ψέματα, μίση και ανομολόγητα πάθη απειλεί τώρα τη σχέση της Λυδίας και του Ανδρέα και η νέα πραγματικότητα τούς αναγκάζει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους.

Αρκεί η αγάπη για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία ή μήπως, κάποιες φορές, η ζωή σε πάει αλλού; Η απάντηση θα δοθεί Μετά τα Δάκρυα του Πάθους… 



Λίγα λόγια για την υπόθεση 

Έζησαν το πάθος, πλήρωσαν το τίμημα των επιλογών τους, βίωσαν τον απόλυτο έρωτα και τον πόνο σε όλη του τη διάσταση, παρασύρθηκαν από τα ψέματα και τις ίντριγκες και βυθίστηκαν στα λάθη.

Πριν από πέντε χρόνια o Ανδρέας Λοϊζου και η Λυδία Αποστόλου κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια. Έβαλαν τον έρωτα πάνω από τον εγωισμό και νίκησαν. Αυτή τη φορά η κρίση στη σχέση τους είναι η πιο σοβαρή. Άγνωστοι εχθροί διεκδικούν μερίδιο από την ευτυχία τους και απειλούν να τους καταστρέψουν.

Πόσο γρήγορα σβήνει η φλόγα του πάθους και πόσο εύκολα χάνεται ένας έρωτας που έμοιαζε ανίκητος; Ο Ανδρέας και η Λυδία επιστρέφουν και έχουν να δώσουν τη μεγαλύτερη μάχη για να σώσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν, την αγάπη τους… 













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια