ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Πρόκριση στους «8» για τις κορασίδες του ΓΣΕ. Ελασσόνας



Την πρόκρισή τους στις καλύτερες 8 ομάδες της Περιφέρειας (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ και ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΑΔΑΣ), πέτυχαν οι κορασίδες του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καθώς την Κυριακή στο κλειστό Φαρσάλων επιβλήθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο 3-0 σετ, και ετοιμάζου τις βαλίτσες τους για την επόμενη φάση, όπου και θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στο final four της Περιφέρειας.

Τα κορίτσια της Ελασσόνας έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και με εντυπωσιακό σερβίς κατάφερναν να παίρνουν μεγάλες διαφορές και τελικά τη νίκη με 3-0 σετ: 25-11,25-12,25-14!!

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική καθώς η δυναμική και η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν χαώδης,πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες..

Εν αναμονή λοιπόν του επόμενου αντιπάλου, άλλο ένα τμήμα του συλλόγου διακρίνεται και αποδεικνύει πως στον ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ δουλεύουν σωστά και μεθοδικά σε όλες τις ηλικίες και τα τμήματα, επενδύοντας στο μέλλον!!

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ρ., Παναγιώτου, Μπελαή, Κορακίδη, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη, Παπαδοπούλου Ζ., Καζαντζή, Διβράμη, Μπαλογιάννη, Γεωργιάδη, Πίγκα…






Πηγή: onlarissa.gr


« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια