ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

BURN THE FLOOR και KIZOMBA Seminar





Η Σχολή χορού «Burn the Floor» με πολύ χαρά σας ανακοινώνει την διοργάνωση του 1ου σεμιναρίου ΚΙΖΟΜΒΑ το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, από 2 εξαίρετους KIZOMBA INSTRUCTORS. Αναφερόμαστε σε 2 καταξιωμένους και διεθνώς βραβευμένους καλλιτέχνες στο είδος της KIZOMBA, τον ABDU από την Ακτή Ελεφαντοστού και την BERNADETH από την χώρα της Κιζόμπα την Ανγκόλα !!!





Ας πούμε όμως λίγα λόγια για την KIZOMBA....




-------------                     TI EINAI KIZOMBA ???      ----------------------

Η Kizomba είναι χορός που εμφανίστηκε πρίν λίγα μόλις χρόνια και τα τελευταία κερδίζει τις καρδιές των ζευγαριών που χορεύουν στα κλαμπ σε όλο τον κόσμο. Η προέλευσή της είναι Αφρικανική οι ρίζες της στην Αγκόλα παλιά πορτογαλική αποικία η επιρροές της είναι φανερές. Γνωστή αρχικά σαν "Passada" (βηματισμός). Στα Αγκολέζικα kizomba σημαίνει "παρτι". 
Στην παραδοσιακή μουσική semba και zouk της Αγκόλα, προστέθηκε από τις νεώτερες γενιές μια μοντέρνα και πολύ αισθησιακή πινελιά. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πιο αργό και αισθησιακό τέμπο σε ένα συνδυασμό του με διάφορα ηλεκτρονικά κρουστά. Θεαματική, η Kizomba κερδίζει τον κόσμο, σαν μια μουσική που σου μένει στο αυτί και σαν ένας χορός πολύ σαγηνευτικός.
Με πολύ εύκολα βήματα, και αισθησιακό ρυθμό, συνδυάζει ρομαντισμό και αφρικάνικο ρυθμό. Η kizomba χορεύεται με τρόπο αισθησιακό και σέξι. 
Όσοι δεν ξέρουν να χορεύουν kizomba όταν δουν τον χορό θέλουν να τον μάθουν και όταν γίνει αυτό, δεν θέλουν πια να χορεύουν τίποτα άλλο.



Η Kizomba είναι ένας χορός που χορεύεται συνήθως με παρτενέρ, πολύ κοντά, αλλά όχι σφιχτά. Χορεύεται πολύ απαλά και αργά. Μοιάζει σαν ένα μίγμα από Αργεντίνικο Ταγκό, Αγκολέζικη Σέμπα, Γαλλικό Ζουκ και Σάλσα.
Η Kizomba φέρνει τους δύο παρτενέρ πολύ κοντά, καθώς ο καβαλιέρος διευθύνει και η ντάμα ακολουθεί με έναν πιο ήρεμο από άλλους χορούς τρόπο. Είναι ένας χορός που δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Ο χορός Kizomba φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.
Στην Kizomba, αναπτύσσονται διαφορετικά στυλ. Εκτός το αυθεντικό Αγκολέζικο στυλ, κάθε χορευτής που χορεύει kizomba προσθέτει την προσωπική του έκφραση, ανάλογα με την εμπειρία, τις γνώσεις του στο χορό και την καταγωγή του.
Η Kizomba είναι αρκετά δημοφιλής σε πολλές χώρες εκτός από την Αγκόλα, και την Πορτογαλία, όπως η Σερβία, η Ισπανία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Βραζιλία, η Αμερική και η Αυστραλία και συνεχώς εξαπλώνεται παντού σε ολόκληρο τον κόσμο.




----------------------------ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ABDU ??? --------------
Ένα σύντομο βιογραφικό του Ιβοριανού καλλιτέχνη, Abdu-lindo Timy.O Abdu γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου ξεκίνησε να ασχολείται με τους αφρικανικούς ρυθμούς της χώρας του, όπως ο Coupe Decale. Στην ηλικία των 12 μετακόμισε στη Γαλλία, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο κι έτσι ταξίδεψε σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου της Βραζιλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του ήρθε σε επαφή και με άλλα είδη Αφρικανικών και Λάτιν χορών, όπως οι kizomba, zouk, semba, samba, salsa, bachata, και άλλοι. Ο Abdu εγκαταστάθηκε στην Αγγλία, όπου ξεκίνησε τη εκπαίδευση του στην kizomba και στη semba σε επίπεδο αγώνων όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Kizomba της Αγγλίας το 2010. Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Αγγλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba (Africadancar) στην Πορτογαλία. Κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Αγγλία και τη Γαλλία, έκανε πολλά workshops και σεμινάρια καθώς και χορευτικές εμφανίσεις, ενώ συμμετείχε και σε πολλά βίντεο-κλιπ. Αυτή την περίοδο ζει στην Αθήνα, όπου εργάζεται σαν δάσκαλος χορού.




--------------------ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η BERNADETH ???--------------
H Bernadeth Mabungo είναι επαγγελματίας χορεύτρια με ειδίκευση σε Αφρικανικούς χορούς όπως Rebita, Semba, Afro House, Kuduro, Kizomba και παραδοσιακούς χορούς της Αγκόλα. Γεννημένη στη Λουάντα Νόρτε της Αγκόλα, η Bernadeth με το πάθος που τη διακρίνει για το χορό ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να μοιραστεί τις γνώσεις της. Σήμερα η διαμονή της ορίζεται μεταξύ της Λουάντα, της Λισαβόνας και του Παρισιού. Δάσκαλοί της οι Paulo 7, Jorge Malanga, Mestre Petchu, ενώ η ίδια υπήρξε πρωταθλήτρια Kizomba το 2009 (Africadancar). Έχει λάβει μέρος σε βίντεο κλιπ, όπως : Yuri da Cunha, Rei Helder, eddy tussa, Beto de almeida, Banda Maravilha, Dina Santos, Legalize, Bangão, Yola Araujo, Garimpeiros, Dimas, Gingongo, Puto Portugues, Don Power.





--------ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEOS -----

***************ABDU ******************





****************BERNADETH************





-----------------            ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ   ----------------------------
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο της Σχολής (M.Αλεξάνδρου 7 -11, εντός στοάς - έναντι κεντρικής πλατείας), 
το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, και θα είναι τρίωρο
(19:00 μ.μ - 22:00 μ.μ ).
Όσοι το παρακολουθήσετε θα έχετε την δυνατότητα να διδαχτείτε :
*Fundamental Βasic of Κizomba 
*Technic of Leading 
*Ginga and 
*Μusicality




-----------------        ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ    -----------------------------
***3 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ---> μόνο 25 Ευρώ !!!



----------------ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ------------------------
Για την συμμετοχή σας στο Σεμινάριο, μπορείτε να δηλώσετε στην γραμματεία της σχολής καθημερινά ή να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:
2410 252 365 / 6984 56 8880 (καθημερινά 12:00 – 23:00, Σάβκο 10:00 – 22:00) 
*Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και για την καλύτερη τέλεση του σεμιναρίου θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

----------------------PARTY ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ------------------
Σας ανακοινώνουμε πως μετά το Σεμινάριο θα ακολουθήσει “Special KIZOMBA PARTY” στον χώρο του Garage (ώρα έναρξης 23:00 μ.μ) με βασικούς καλεσμένους τον ABDU και την BERNADETH !!!
Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τον Προπονητή ΚΙΖΟΜΒΑ της Σχολής, αλλά και να κάνετε practice όλα όσα θα διδαχθείτε στο Σεμινάριο.




Είστε όλοι Ευπρόσδεκτοι !!!






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια