ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μαυρίκος, η γάτα των Ιμαλαΐων και το ανεξόφλητο τιμολόγιο



Ερωτήματα για την στάση της ΝΔ στην υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων θέτει η κυβέρνηση

Τελικά η είδηση των τελευταίων ωρών είναι ότι η ΝΔ ….χρεωστάει στον εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολης  Παναγιώτη Μαυρίκο ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους τρείς «δημοσιογράφους» που εκβίαζαν πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες ένα μηνιάτικο δηλαδή 18.500.

Αυτό  λένε τα στελέχη της κυβέρνησης προκύπτει από την απάντηση  της ΝΔ που αντί να απαντήσει επί της ουσίας στο αποκλειστικό δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - που παρουσίασε απόδειξη σύμφωνα με την οποία ο  Π.  Μαυρίκος  ήταν στο pay roll της ΝΔ -αρκέστηκε μόνο να πει μόνο ότι  το εν λόγο τιμολόγιο ήταν ανεξόφλητο!!!!!

Για τα στελέχη της κυβέρνησης η αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΚΑ καθώς και η σιωπή της ΝΔ δείχνει περίτρανα ότι το  κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πρόσφατο παρελθόν όχι μόνο υπέθαλπε την διαπλοκή-και μάλιστα αποδεχόμενη εκβιασμούς και παράνομες ενέργειες αλλά και την χρηματοδοτούσε.!

Παράλληλα τα στελέχη της κυβέρνησης δεν κρύβουν  την έκπληξη τους για την υιοθέτηση της ιστορίας με « τον γάτο των Ιμαλάϊων »που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα το ΒΗΜΑ από την ΝΔ.

Τα στελέχη της Κυβέρνησης επιβεβαιώνουν  ότι όντως στο παρελθόν ο Αλέξης Τσίπρας είχε  συναντηθεί με τον Σταύρο Ψυχάρη και  επισημαίνουν ότι ο γνωστός εκδότης του είχε ζητήσει να  μεσολαβήσει για τα δάνεια του ΔΟΛ. «Εκ αποτελέσματος η γάτα Ιμαλάϊων είναι ο Αλέξης Τσίπρας  λένε συνεργάτες του πρωθυπουργού οι οποίοι με την σειρά τους θέτουν μια σειρά από ερωτήματα.

-Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες  με τον Σταύρο Ψυχάρη την στιγμή μάλιστα που υπήρχε   δικαστική δίωξη εναντίον του γνωστού εκδότη;

Μήπως με αυτό τον  τρόπο θελε να στείλει μήνυμα στους δικαστές ότι αυτός δε συμφωνεί με την δίωξη  και ότι εάν αλλάξει η κατάσταση θα αλλάξουν και τα πράγματα;

Η συνάντηση έγινε την  στιγμή που  περνούσε από την Βουλή το νομοσχέδιο για τις άδειες . Μήπως έτσι ήθελε να στείλει σε όλους τους μιντιάρχες που παρανομούν -αφού δεν έχουν άδεια – ότι εάν  έρθει η ΝΔ στην εξουσία δεν θα αλλάξει τίποτα και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει κανένας .

Από τα στελέχη της κυβέρνησης δεν   περνάει απαρατήρητη και η απειλή του ΔΟΛ προς την κυβέρνηση ότι « στην δημοσιογραφία υπάρχουν και χρυσές εφεδρείες τις οποίες θα τις δει σύντομα.»

«Ο Πρόεδρος της ΝΔ κάνει ένα ολέθριο  λάθος .  Την πιο  κρίσιμη στιγμή που ο τόπος χρειάζεται να αλλάξει σελίδα  διαλέγει το παρελθόν και την διαπλοκή«





Πηγη: parapolitika.gr

« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια