ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook που θα σας ζορίσουν

Οι αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook που θα σας ζορίσουν



Πριν από λίγο καιρό, ο Mark Zuckeberg ανακοίνωσε με δημοσίευση του πως έρχονται μεγάλες αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν σημαντικά το News Feed των χρηστών και τις σελίδες του Facebook.


Η αλλαγή στον αλγόριθμο – η οποία ισχύει ήδη για εκατομμύρια χρήστες του κοινωνικού δικτύου – θα εμφανίζει περισσότερες κοινοποιήσεις από φίλους σου και κοινότητες στις οποίες είσαι μέλος, παρά από σελίδες.


Αυτό σημαίνει πως αν είσαι blogger και έχεις σελίδα στο Facebook από την οποία κρατάς ενημερωμένους τους αναγνώστες σου, από εδώ και στο εξής ακόμα λιγότεροι θα βλέπουν τις δημοσιεύσεις σου. Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλες τις σελίδες, είτε είναι brands, είτε celebrities, είτε καλλιτέχνες και πάει λέγοντας.


Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή στον αλγόριθμο του Facebook;

Όλο αυτό συμβαίνει επειδή το Facebook πέρασε τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να βρει μια λύση για τα Fake News, τα οποία, απ’ ότι φαίνεται, κέρδισαν! Αν είσαι blogger και για αρκετά χρόνια τώρα εστίαζες αποκλειστικά στην σελίδα σου στο Facebook, μόλις έχασες το παιχνίδι.


Η επίσημη ανακοίνωση στο Facebook από τον Mark Zuckerberg:






Σύμφωνα με τον Mark Zuckeberg, ο κύριος στόχος του για το 2018 είναι να φέρει το Facebook πίσω στις ρίζες του, αλλά στη πραγματικότητα, ένας ακόμα πιο μεγάλος λόγος είναι η εξωτερική κριτική, η οποία δεν καθορίσει βέβαια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Facebook με τα Fake News. Αλλά εφόσον το κοινωνικό δίκτυο ήταν ανίκανο να έρθει με μια λύση στο πρόβλημα με τα Fake News, τελικά κατέληξαν στην εύκολη διαφυγή, η οποία είναι να εμφανίζονται λιγότερες δημοσιεύσεις από σελίδες στο News Feed.



Το “see first” χαρακτηριστικό για να ενημερώνεστε σωστά


Μπορεί το Facebook να άλλαξε τον αλγόριθμο του, αλλά αυτό δε παύει να σημαίνει πως οι χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ποιες δημοσιεύσεις θα βλέπουν πρώτες στο News Feed τους. 





Αν θέλετε να συνεχίσετε να βλέπετε ειδήσεις και άρθρα της www.larisacitynews.gr, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook, www.facebook.com/larisacitynews , και να κάνετε 2 απλά βήματα:

1. Επιλέξτε  Ακολουθείτε
2. Διαλέξτε  Να Εμφανίζονται Πρώτα






Σας ευχαριστούμε,
Η ομάδα της larisacitynews.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »