ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πρωτιά σε Περιφερειακό Διαγωνισμό για το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στη Ρομποτική

Πρωτιά σε Περιφερειακό Διαγωνισμό για το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας στη Ρομποτική


Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας κατέλαβε την 1η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή, 25/2/2018. Ο φετινός διαγωνισμός, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσκάλεσε τους μαθητές να φανταστούν το συναρπαστικό μέλλον, κατασκευάζοντας μοντέλα με αυτοματισμούς σύμφωνα με το θέμα «Εποικισμός του Άρη».


Η νικήτρια ομάδα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, με την ονομασία «Astrobots18″ αποτελείται από τους μαθητές : Θωμά Ανδρέου, Αριστείδη Καραγεωργόπουλο, Ευαγγελία-Αθηνά Μπατσίλα, Τριαντάφυλλο Παπαδόντα, Λάμπρο Πετρουλάκη, Χρήστο Τσερβούλη . Προπονήτρια της ομάδας είναι η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Δήμητρα Πουρνάρα και Διευθύντρια του σχολείου η κ. Ελένη Αλεξούλη.


Η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής την Κυριακή, 4/3/2018 στην Αθήνα.


«Καλή επιτυχία και στη συνέχεια για την ομάδα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, που απέδειξε τις δυνατότητες της Δημόσιας Εκπαίδευσης» κλείνει η σχετική ανακοίνωση.




Πηγή: www.larissanet.gr




« Προηγουμενο
Επομενο »