ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ο Λαρισαίος Γιάννης Κοτσερίδης έδωσε τη δική του μάχη στο Battle του "The Voice" (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Λαρισαίος Γιάννης Κοτσερίδης έδωσε τη δική του μάχη στο Battle του "The Voice" (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Στο τηλεοπτικό "The Voice" έδωσε τη μάχη του στο 5ο Battle ο γνωστός Λαρισαίος τραγουδιστής, μουσικός και φίλος, Γιάννης Κοτσερίδης.


Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των auditions του "The Voice", όπου ο αγαπημένος Λαρισαίος τραγουδιστής Γιάννης Κοτσερίδης είχε καταπλήξει με το λαούτο του κοινό και κριτική επιτροπή και μπήκε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου (δείτε το εδώ), ήρθε η ώρα των Battles.





Ο Γιάννης στο χθεσινό, 5ο Battle, "μονομάχησε" με τον Γιάννη Σωτηρόπουλο τραγουδώντας μαζί τους "Ψίθυρους Καρδιάς" σε μία άψογη εκτέλεση. Παρ' όλη την εξαιρετική του ερμηνεία, καθ' ομολογία της Έλενας Παπαρίζου, και τα εξαιρετικά λόγια των κριτών, μετά από μία δύσκολη απόφαση η Έλενα επέλεξε να συνεχίσει στο παιχνίδι με τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.


Απολαύστε τους στο video που ακολουθεί... 





Ο Γιάννης Κοτσερίδης, για άλλη μία φορά, δεν βρέθηκε μόνος του στο πλατό του "The Voice", καθώς είχε για παρέα του και εμψυχωτή, εκτός από την οικογένειά του, τον κουμπάρο του και γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία της Λάρισας (ΜΥΛΟΣ 1927) και του Πλαταμώνα (Hotel-Restaurant-Bar DIAS), Άλκη Σακογιάννη.




Ο Γιάννης, με την ευγένεια που τον διακρίνει, μετά την προβολή του επεισοδίου έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα μέσω facebook...





Ο γνωστός και καταξιωμένος τραγουδιστής Γιάννης Κοτσερίδης εμφανίζεται κάθε Σάββατο βράδυ με τη "Μπάντα του Μύλου" στη σκηνή του Μύλου 1927 χαρίζοντας μας μοναδικές μελωδικές στιγμές, με την υποστήριξη της larisacitynews.GR






Γράφει για την larisacitynews.GR
Νίκος Παπαδόπουλος



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια